Πάτρα: «Από τη στιγμή που υπήρχε απινιδωτής δεν θα έπρεπε να είχε πεθάνει κανείς» – Καθηλωμένο το Twitter με τις αποκαλύψεις στην εκπομπή της Ζήνας Κουτσελίνη

0
71

Τα ερωτήματα που προκαλούν οι τρεις αιφνίδιοι θάνατοι στην Πάτρα είναι το θέμα που μονοπώλησε το ενδιαφέρον στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα».

Τα θολά σημεία στην υπόθεση πολλά όπως και οι περίεργες συμπτώσεις που έχουν περιπλέξει το κουβάρι για το τι πραγματικά συνέβη και χάθηκαν τα κοριτσάκια.

Στο πλατό της Ζήνας Κουτσελίνη παρευρέθηκε ο Δημοσθένης Αβραμίδης, καρδιολόγος Παίδων και αρρυθμιολόγος, ο οποίος με την επιστημονική του γνώση προσπάθησε να εξηγήσει τα ιατροδικαστικά «κενά» στις εκθέσεις των παιδιών με έμφαση στην παρουσία απινιδωτή στην Τζωρτζίνα.

«Από την στιγμή που υπήρχε απινιδωτής δεν θα έπρεπε να είχε πεθάνει κανείς» δήλωσε ο επιστήμονας μέσα σε όλα και έβαλε «φωτιά» στο Twitter. Το χάσταγκ της εκπομπής #staralithies ήταν πρώτο trend καθώς το ενδιαφέρον του κόσμου είναι μεγάλο για την υπόθεση, η οποία έχει συνταράξει το πανελλήνιο και οι χρήστες δεν σταμάτησαν λεπτό να μοιράζονται τις απόψεις τους.

 

The post Πάτρα: «Από τη στιγμή που υπήρχε απινιδωτής δεν θα έπρεπε να είχε πεθάνει κανείς» – Καθηλωμένο το Twitter με τις αποκαλύψεις στην εκπομπή της Ζήνας Κουτσελίνη appeared first on Znews.