Μάι16 , 2022

  Πάτρα – Μαρτυρία ανατρέπει τα δεδομένα: « Η Τζωρτζίνα δεν έπαιζε με το τάμπλετ ούτε για 3 δεύτερα» – «Οι γονείς έλεγαν ότι είχε νοητική υστέρηση»

  Related

  NBA: Αποκλεισμός για Γιάννη – Συνεχίζει ο Ντόντσιτς! (vid)

  Συνεχίζεται η δράση στον μαγικό κόσμο του NBA. Το άρθρο...

  Share

  Νέα μαρτυρία έρχεται να βάλει φωτιά στο πολύκροτο θρίλερ της Πάτρας καθώς πρώην εργαζομένη του κέντρου απασχόλησης, στο οποίο πήγαινε η Τζωρτζίνα, στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star.

  Τα λόγια της γυναίκας ανατρέπουν όσα ξέραμε γύρω από το τάμπλετ της Τζωρτζίνας. Ενώ η Ρούλα Πισπιρίγκου ισχυρίστηκε ότι έθαψε το τάμπλετ με την κόρη της επειδή ήταν ένα αγαπημένο της αντικείμενο, όπως ανέφερε η φροντίστρια η μικρή δεν ήθελε να ασχοληθεί ούτε 3 δευτερόλεπτα με το τάμπλετ.

  «Της βάλαμε Σεφερλή στο τάμπλετ γιατί μας είχε πει η μητέρα ότι της αρέσει. Το παιδί όμως έκλαιγε, δεν ήθελε. Τότε πήρα θέση εγώ και είπα ότι δεν υπάρχει λόγος να το κάνουμε. Ενημερώσαμε την κυρία Ρούλα και δεν ξαναχρησιμοποιήσαμε το ταμπλέτ καθόλου».

  Ακόμη αποκάλυψε ότι οι γονείς της Τζωρτζίνας είχαν δηλώσει στους υπεύθυνους του κέντρου ότι το παιδί έπασχε και από νοητική υστέρηση ενώ κάτι τέτοιο δεν φαινόταν από τη δραστηριότητά της.

  Σύμφωνα με την ίδια, ο λόγος που ο Μάνος Δασκαλάκης και η Ρούλα Πισπιρίγκου πήγαν το παιδί στο κέντρο δημιουργικής απασχόλησης, ήταν για να κοινωνικοποιηθεί η μικρή αλλά «περισσότερο για να ασχοληθεί η Ρούλα με τον εαυτό της, να πάει γυμναστήριο και να πάει να πιει έναν καφέ».

   

  The post Πάτρα – Μαρτυρία ανατρέπει τα δεδομένα: « Η Τζωρτζίνα δεν έπαιζε με το τάμπλετ ούτε για 3 δεύτερα» – «Οι γονείς έλεγαν ότι είχε νοητική υστέρηση» appeared first on Znews.