Πάτρα: «Ξεσκονίζουν» τις συνεντεύξεις της μητέρας των τριών άτυχων κοριτσιών για να «ενώσουν» το «παζλ» των θανάτων τους

0
61

Το κουβάρι των θανάτων των τριών κοριτσιών που έφυγαν από τη ζωή μέσα σε τρία χρόνια, στην Πάτρα, προσπαθούν να λύσει η Ελληνική Αστυνομία, η οποία μεταξύ άλλων, προσπαθεί να αντλήσει στοιχεία από τις συνεντεύξεις που έδωσε η μητέρα τους, τις τελευταίες ημέρες.

Όπως σημείωσε ο αστυνομικός συντάκτης των εφημερίδων «Τα Νέα» και «Το Βήμα» Βασίλης Λαμπρόπουλος, στο Live News, σε αυτές τις συνεντεύξεις, η μητέρα, Ρούλα Πισπιρίγκου, υποστήριξε ότι ο σύζυγός της είχε φύγει από το σπίτι μόνο για δύο ημέρες. Εκείνες τις ημέρες σημειώθηκε ο θάνατος της Ίριδας, του επτά μηνών παιδιού της οικογένειας.

Παράλληλα, στις 8 Απριλίου 2021 που επρόκειτο να συζητηθεί η προώθηση του διαζυγίου του ζευγαριού, τότε εισήχθη στο Καραμανδάνειο νοσοκομείο η Τζωρτζίνα, με την τραγική εξέλιξη της υγείας της να ακολουθεί.

Επίσης, από τη συνέντευξη της Ρούλας Πισπιρίγκου προκύπτει ένα ακόμα γεγονός: ότι είχε ρωτήσει τους γιατρούς το Καραμανδάνειου αν υπάρχουν κάμερες στα δωμάτια ή τους διαδρόμους, καθώς φοβόταν μην πέσει θύμα κλοπής από Ρομά που πιθανόν να υπήρχαν στο χώρο. Ωστόσο, οι γιατροί είναι κατηγορηματικοί ότι δεν υπήρχε τέτοιο ενδεχόμενο στην πτέρυγα που νοσηλευόταν η μικρή Τζωρτζίνα.

Παράλληλα, ο Βασίλης Λαμπρόπουλος ανέφερε ότι οι γιατροί του Καραμανδάνειου νοσοκομείου θα καταθέσουν για τις τρεις διαφορετικές ενημερώσεις που ανέφερε η μητέρα της Τζωρτζίνας για τα συμπτώματα από την αγωγή που ακολουθούσε, αλλά και τα σημειώματα που έχουν κρατήσει από τις ερωτήσεις που έκαναν στο παιδί κατά τη διάρκεια της νοσηλείας της.

The post Πάτρα: «Ξεσκονίζουν» τις συνεντεύξεις της μητέρας των τριών άτυχων κοριτσιών για να «ενώσουν» το «παζλ» των θανάτων τους appeared first on Znews.