Μάι19 , 2022

  Πάτρα: Συγκινούν οι αναρτήσεις της γυναικολόγου της Ρούλας Πισπιρίγκου για τον θάνατο των παιδιών – «Βαριά η νύχτα απόψε. Τρίζουν τα χώματα…»

  Related

  Share

  Τις αναρτήσεις της γυναικολόγου της Ρούλας Πισπιρίγκου έφερε στο φως η εκπομπή «Το Πρωινό».

  Τα λόγια της γιατρού συγκινούν καθώς αποχαιρετά τη Μαλένα και την Ίριδα που έφυγαν τόσο πρόωρα από τη ζωή.

  Για τη Μαλένα έγραψε:

  «Βαριά η νύχτα απόψε. Σέρνεται σαν φίδι ύπουλο τραβώντας άλυσους… τρίζουν τα χώματα… πως να υποδεχτούν έναν άγγελο; Οι άγγελοι φέγγουν στο στερέωμα καρδιά μου, ψυχούλα μου δεν κρύβονται στα άδυτα… Μωρό μου, έφυγες για άλλα μονοπάτια, για άλλους κόσμους, να ομορφύνεις με τα καταγάλανα ματάκια σου, το λαμπερό χαμογελάκι σου, το παιχνιδιάρικο μουτράκι σου. Παιδί της ψυχής μου, δε μπορώ να πω αντίο. Συγχώραμε…

  Συγγνώμη που δε πρόλαβα να μάθω, που δε πρόλαβα να διώξω τα σύννεφα να δεις το ουράνιο τόξο. Εγώ που φέρνω τη ζωή, που σας δίνω την πρώτη ανάσα, που χάνει η καρδιά μου έναν χτύπο για να σας δώσω το πρώτο κλάμα. Μωρό μου, τα χέρια μου έμειναν άδεια, τα μάτια μου υγρά από τον πόνο σου. Η ψυχή βρυχάται. Παιδί μου, καλό ταξίδι Μαλένα μου».

  Η ανάρτηση για την Ίριδα:

  «Πριν 7 μήνες σε κράτησα στην αγκαλιά μου. Χθες έβλεπα το βίντεο που ανήρτησε η υπέροχη μαμά σου, χαμογέλασα στα σκέρτσα σου. Σήμερα, στο δρόμο να φέρω στη ζωή μια νέα ζωή, μαθαίνω ότι έχασα εσένα, μικρό μου ουράνιο τόξο. Μικρή μου Ίριδα, η ψυχή μου μαύρισε όπως εκείνη τη νύχτα».

  The post Πάτρα: Συγκινούν οι αναρτήσεις της γυναικολόγου της Ρούλας Πισπιρίγκου για τον θάνατο των παιδιών – «Βαριά η νύχτα απόψε. Τρίζουν τα χώματα…» appeared first on Znews.