Παραιτήθηκε ο Γιάννης Μηλιός από πρόεδρος του Φεστιβάλ Αθηνών

32


Πρώτη καταχώρηση: Πέμπτη, 7 Φεβρουαρίου 2019, 11:57

Την παραίτησή του από τη θέση του Προέδρου του Διοικητικού Συμβουλίου της «Ελληνικό Φεστιβάλ ΑΕ» υπέβαλε ο Γιάννης Μηλιός.

Ο κ. Μηλιός είχε τοποθετηθεί σε αυτήν τη θέση από το Νοέμβριο του 2016 και υπέβαλε την παραίτησή του, όπως αναφέρει στην ανάρτησή του στο Facebook, στις 31 Ιανουαρίου.

«Η συνέχεια του Οργανισμού είναι δεδομένη. Το Φεστιβάλ πρέπει να πορευτεί σε στέρεες βάσεις» γράφει μεταξύ άλλων ο κ. Μηλιός.

Ακολουθεί ολόκληρη η ανάρτηση

Στις 31 Ιανουαρίου 2019 υπέβαλα την παραίτησή μου από τη θέση του Προέδρου του Διοικητικού Συμβουλίου της «Ελληνικό Φεστιβάλ ΑΕ», έχοντας ήδη ενημερώσει τα μέλη του ΔΣ για την απόφασή μου αυτή περισσότερο από ένα μήνα νωρίτερα.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου, τη Γενική Διευθύντρια κα Φένια Ρουγκούνη, τους συνεργάτες και εργαζομένους του Φεστιβάλ για τη συνεργασία μας και το έργο που από κοινού επιτελέσαμε τους 26 μήνες που ήμουν Πρόεδρος.

Εργαστήκαμε σε πνεύμα συναντίληψης για την αναβάθμιση των διοικητικών και τεχνικών δομών του Οργανισμού, για την εξασφάλιση των καλύτερων δυνατών όρων στήριξης του καλλιτεχνικού έργου του Φεστιβάλ, για την ολόπλευρη ανάπτυξη ενός σημαντικού και ιστορικού θεσμού των τεχνών.

Καταφέραμε να ολοκληρώσουμε σημαντικά έργα υποδομής, στο πλαίσιο του υπάρχοντος Προϋπολογισμού, χωρίς την παραμικρή υπέρβαση.

Εύχομαι στα στελέχη, τους εργαζόμενους και τους συνεργάτες του Φεστιβάλ καλή δύναμη για τη συνέχιση του έργου τους. Η συνέχεια του Οργανισμού είναι δεδομένη. Το Φεστιβάλ πρέπει να πορευτεί σε στέρεες βάσεις».


Τελευταία ενημέρωση: Πέμπτη, 7 Φεβρουαρίου 2019, 11:57

Πηγή

 

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ