Παραιτείται ο CEO των στούντιο της Warner έπειτα από ερωτικό σκάνδαλο

32


Πρώτη καταχώρηση: Τρίτη, 19 Μαρτίου 2019, 07:24

Ο διευθύνων σύμβουλος των στούντιο της Warner Bros. Κέβιν Τσουτζιχάρα, ο οποίος εδώ και εβδομάδες βρίσκεται αντιμέτωπος με όργιο φημών σχετικά με τη φερόμενη ερωτική σχέση του με νεαρή Βρετανίδα ηθοποιό, την οποία βοήθησε να πάρει ρόλους, θα παραιτηθεί των καθηκόντων του, ανακοίνωσε τη Δευτέρα 18 Μαρτίου 2019 ο όμιλος WarnerMedia (πρώην Time Warner).

«Θα είναι προς το συμφέρον της WarnerMedia, της Warner Bros., των εργαζομένων μας και των εταίρων μας ο Κέβιν να απομακρυνθεί των καθηκόντων του προέδρου και γενικού διευθυντή της Warner Bros» σημειώνεται σε ένα δελτίο τύπου που εξέδωσε ο γενικός διευθυντής του ομίλιου Τζον Στάνκεϊ.

«Ο Κέβιν αναγνωρίζει ότι τα σφάλματά του δεν συνάδουν με τις προσδοκίες της κοινωνίας, σχετικά με τη διοίκηση, κι ότι θα μπορούσαν να έχουν επιπτώσεις στην ικανότητά του να αναπτυχθεί» συνεχίζει το δελτίο τύπου, χωρίς, εντούτοις, να αναφέρει συγκεκριμένα το σκάνδαλο με τη φερόμενη ερωτική σχέση του με την ηθοποιό Σάρλοτ Κερκ.

Η Warner έχει ξεκινήσει εσωτερική έρευνα για την υπόθεση. Μέχρι στιγμής δεν έχει ανακοινώσει το όνομα του αντικαταστάτη του Κέβιν Τσουτζιχάρα.

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ


Τελευταία ενημέρωση: Τρίτη, 19 Μαρτίου 2019, 07:24

Πηγή

 

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ