Προστατευτικές μάσκες για παιδιά από την Disney

0
99


Πρώτη καταχώρηση: Πέμπτη, 7 Μαΐου 2020, 10:12

Το Center for Disease Control and Prevention στις ΗΠΑ συμβουλεύει τον κόσμο να φορά προστατευτικές μάσκες προσώπου για να επιβραδύνει τη διάδοση του κορωνοϊού. Ομολογουμένως, δεν είναι ένα ευχάριστο «αξεσουάρ», ειδικά όταν ζεσταίνει ο καιρός, αλλά η Disney προσφέρει μια ελκυστική λύση για τα μικρά παιδιά: παρουσίασε μια σειρά από υφασμάτινες επαναχρησιμοποιούμενες προστατευτικές μάσκες με τους ήρωες των ιστοριών της, από το Baby Yoda και τους Avengers μέχρι τον Winnie-the-Pooh και τον Mickie Mouse.

Το πιο σημαντικό είναι ότι η Disney δεσμεύθηκε ότι το σύνολο των εσόδων από τις πωλήσεις -κοστίζει 19,99 δολάρια το πακέτο τεσσάρων μασκών- θα δοθεί στον μη κερδοσκοπικό οργανισμό Medshare, ο οποίος επαναδιανέμει ιατροφαρμακευτικό υλικό στα νοσοκομεία που έχουν ανάγκη. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να προ-παραγγείλουν από τώρα -μεγέθη small, medium και large- και εκτιμάται ότι οι αποστολές των εμπορευμάτων θα γίνουν τον Ιούνιο.

Επιπλέον, η Disney γνωστοποίησε ότι θα δωρήσει 1 εκατομμύριο μάσκες σε ευάλωτες κοινότητες και σε οργανισμούς που δραστηριοποιούνται για τη μη περαιτέρω εξάπλωση της πανδημίας (έχει ήδη δωρήσει περισσότερες από 100.000 μάσκες στις Πολιτείες της Νέας Υόρκης, της Καλιφόρνιας, της Φλόριντα και της Ουάσινγκτον, DC).

«Ελπίδα μας είναι ότι οι υφασμάτινες μάσκες της Disney, με κάποιους από τους αγαπημένους μας ήρωες πάνω, θα δώσουν λίγη παρηγοριά σε οικογένειες, θαυμαστές και κοινότητες που είναι τόσο σημαντικές για μας» υπογράμμισε, σε ανακοίνωση, ο Έντουαρντ Παρκ, πρώτος αντιπρόεδρος του shop Disney.

 Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ


Τελευταία ενημέρωση: Πέμπτη, 7 Μαΐου 2020, 10:14

Πηγή

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here