7 C
Athens
Παρασκευή, 7 Φεβρουαρίου, 2025
ΑρχικήΣυνταγέςΡολάκια με σάλτσα πέστο

Ρολάκια με σάλτσα πέστο

Date:

Related stories

spot_imgspot_img


Υλικά 1 πακέτο κατεψυγμένη σφολιάτα, αποψυγμένη 240 γρ. μοτσαρέλα τριμμένη 1/4 φλ. τσαγιού τριμμένη παρμεζάνα 1/2 φλ. τσαγιού πέστο βασιλικού 1/2 φλ. τσαγιού λιαστές ντομάτες σε λάδι 1 σκελίδα σκόρδο Εκτέλεση Προθερμάνετε το φούρνο σας στους 200 βαθμούς. Για να φτιάξετε το πέστο λιαστής ντομάτας, ανακατέψτε τις λιαστές ντομάτες, 1 σκελίδα σκόρδο ξεφλουδισμένη, 1 κουταλιά της σούπας ελαιόλαδο, 1/4 φλιτζανιού τριμμένη παρμεζάνα και 1 κουταλιά της σούπας πέστο βασιλικού. Απλώστε το πέστο λιαστής ντομάτας σε μια λεπτή στρώση σε ένα φύλλο σφολιάτας. Τοποθετήστε από πάνω τα τριμμένα τυριά. Τυλίξτε το φύλλο σφολιάτας σε σφιχτό κορμό, με την πλευρά της ραφής προς τα κάτω. Επαναλάβετε τη διαδικασία με το πέστο βασιλικού στο δεύτερο φύλλο σφολιάτας. Παγώστε τους κορμούς για 10 λεπτά στην κατάψυξη και στη συνέχεια κόψτε τους σε ροδέλες. Τοποθετήστε σε ένα ταψί με λαδόκολλα και ψήστε για 20 λεπτά, μέχρι να φουσκώσουν, να γίνουν τυρί και να ροδίσουν. Σερβίρετε ζεστά ή σε θερμοκρασία δωματίου.

Διαβάστε όλο το άρθρο

Subscribe

- Never miss a story with notifications

- Gain full access to our premium content

- Browse free from up to 5 devices at once

Latest stories

spot_img
Προηγούμενο άρθρο
Επόμενο άρθρο