Μάι20 , 2022

  Ρούλα Πισπιρίγκου – Μάνος Δασκαλάκης: Αυτό είναι το 7ψηφιο ποσό που ήθελαν για αποζημίωση για τον θάνατο της Μαλένας

  Related

  Το ντοκιμαντέρ για την αποχαιρετιστήρια περιοδεία του

  Πρώτη καταχώρηση: Παρασκευή, 20 Μαΐου 2022, 17:38 Νέο ντοκιμαντέρ που...

  NBA: Εμφατική νίκη και ισοφάριση από Σέλτικς! (vid)

  Συνεχίζεται η δράση στον μαγικό κόσμο του NBA. Το άρθρο...

  Share

  Το υπέρογκο ποσό του 1.500.000€ φέρονται να είχαν σκοπό να αξιώσουν η Ρούλα Πισπιρίγκου και ο Μάνος Δασκαλάκης για το «ιατρικό λάθος» που κόστισε τη ζωή της Μαλένας.

  Το κοριτσάκι κατέληξε στο νοσοκομείο Παίδων «Αγλαΐα Κυριακού» στις 13 Απριλίου 2019 με την ιατροδικαστη Χριστίνα Τσάκωνα να κάνει λόγο στη έκθεσή της για ηπατική ανεπάρκεια ως αιτίαση θανάτου.

  Το ζευγάρι έχοντας συνομιλήσει με τους γιατρούς οι οποίοι δεν θεωρούσαν πιθανό να πέθανε το παιδί από πρόβλημα στο ήπαρ κατέθεσαν μήνυση ώστε να έρθουν ενώπιον της δικαιοσύνης οι υπεύθυνοι για την απώλεια της κόρης τους.

  Η εφημεριδα On Time προχωρά το ρεπορτάζ αναφέροντας σε δημοσίευμα ότι η οικογένεια ετοιμαζόταν να καταθέσει και αγωγή και να διεκδικήσει αποζημίωση τόσο από το νοσοκομείο όσο και από τους γιατρούς για τον θάνατο της 3χρονης Μαλένας.

  Ωστόσο, ο δικηγόρος που εκπροσωπούσε το ζευγάρι αρνήθηκε να προχωρήσει την υπόθεση καθώς δεν υπήρχαν αρκετά στοιχεία να να γίνει το αίτημά τους δεκτό από το δικαστήριο.

  Η Ρούλα Πισπιρίγκου επέμεινε και ζήτησε να υποβληθεί η αγωγή ακόμα και αν κρινόταν απορριπτέα.

  The post Ρούλα Πισπιρίγκου – Μάνος Δασκαλάκης: Αυτό είναι το 7ψηφιο ποσό που ήθελαν για αποζημίωση για τον θάνατο της Μαλένας appeared first on Znews.