Σασμός: Η Κλαίρη φέρνει ανατροπές και ένα κελί για τον Μαθιό;

0
59

ΣασμόςΣασμός

Σασμός Spoiler:Μια υπερπαραγωγή του Alpha με τα γυρίσματα να γίνονται κυρίως στην Κρήτη αλλά και σε άλλα μέρη της Ελλάδας. Δύο οικογένειες σε σύγκρουση. Ένας ατέρμονος κύκλος αίματος συνεχίζεται και η παλιά βεντέτα ξυπνά σαν εφιάλτης. Μια ιστορία που έχει καθηλώσει το τηλεοπτικό κοινό. 

Δείτε εδώ όλες τις εξελίξεις και τα επόμενα επεισόδια της επιτυχημένης σειράς Σασμός!

Το καινούριο πρόσωπο στον Σασμό, η Κλαίρη, τελικά ήρθε για να παίξει σημαντικό ρόλο στην πλοκή. Όχι μόνο για…Ρομάντζο.

Ο Μανώλης κατάφερε να βρει τον έρωτα εκεί που δεν το περίμενε, ξεκινώντας μία πολύ όμορφη σχέση, στο πλευρό της δυναμικής Κλαίρης. Αν και οι γονείς του είναι πολύ επιφυλακτικοί και ψυχροί προς την Κλαίρη.

Η Κλαίρη μπήκε στη σειρά Σασμός με φόρα, με αποτέλεσμα ο Μαθιός να ανησυχεί. Γνωρίζοντας πως ο Μανόλης είναι μάρτυρας του φονικού, επιχειρεί να ξεκλέψει πληροφορίες από την κοπέλα, για να μάθει εάν γνωρίζει κάτι.

Ο Μανώλης μπορεί να θέλησε να μην αποκαλύψει ένα τέτοιο περιστατικο, ο Νικηφόρος όμως της μίλησε για τον θάνατο του πατέρα του. Σοκάροντας την νεαρή κοπέλα.

Εκείνη με την σειρά της θα πάρει χαμπάρι πως ο Μανώλης κρύβει πολλά. Τόσα που τον βασανίζουν και δεν τον αφήνουν να ηρεμίσει. Και θα επιχειρήσει να τον βοηθήσει και να τον απαλλάξει από το βάρος.

Η θέση του Μαθιου όμως δυσκολεύει. Καθώς όσο περισσότεροι μάθουν το μυστικό, τόσο πιο πολύ κινδυνεύει. Αν και εδώ που το λέμε, έτσι οπως πάει θα γίνει βούκινο στο τέλος, και θα το ξέρουν όλοι εκτός την αστυνομία.

Όπως και γίνεται. Στα επεισόδια που έρχονται η Κλαίρη θα μάθει τα πάντα. Και θα συμβουλεύσει τον Μανώλη να μιλήσει και να αποκαλύψει το ένοχο μυστικό του Μαθιού.

Θα είναι η Κλαίρη η αφορμή για να μιλήσει ο Μανώλης; Θα αποτελέσει αιτία για να καταλήξει ο Μαθιός στην φυλακή;

Ο Μαθιός θα την βρει από εκεί που δεν το περιμένει;

Σημαντικά Spoiler

Ο Αστέρης διώχνει την Καλλιόπη και την ξεγράφει οριστικά από την ζωή του!

Πόσα παίρνουν οι ηθοποιοί στον σειρά; – Οι πλούσιοι και οι φτωχοί!

♦ Ο Χριστογιάννης και ο ύποπτος σκοπός του – Από ποιον παίρνει εντολές;

Η Ευθαλία Παπακώστα, που υποδύεται την Κλαίρη, η οποία για τις ανάγκες της σειράς είναι τυφλή, μίλησε ζωντανά στην εκπομπή «Super Κατερίνα»

«Είναι πολύ ευαίσθητο θέμα και έχει ρίσκο. Οπότε λίγο το φοβήθηκα. Αλλά έκανα πέρσι ένα μια μεγάλου μήκους ταινία και στον χαρακτήρα ήμουν κωφή. Και είχα μια εμπειρία σε αυτό, το οποίο με βοήθησε πάρα πολύ να συνδεθώ λίγο πιο γρήγορα. Αλλά είναι δύσκολο και έχει ρίσκο. Ελπίζω να πάει καλά. Κάθε σκηνή είναι μια πρόκληση. Ο έρωτας της Κλαίρης και του Μανόλη είναι πραγματικός έρωτας. Νομίζω θα γίνει μια πολύ ουσιαστική σχέση και η Κλαίρη έχοντας μια άλλη ωριμότητα, θα προσπαθήσει αυτή να την περάσει στον Μανόλη. Η Κλαίρη έχει μάτια μόνο για τον Μανόλη. Η Κλαίρη έχει μια πολύ δυνατή διαίσθηση και θα προσπαθήσει να έρθει κοντά στον Μανόλη και να μάθει πράγματα»

Σου αρέσουν τα Spoiler;

Για όλους εσάς, που θέλετe να μαθαίνετε πρώτοι τις εξελίξεις για το αγαπημένο σας ριάλιτι ή αγαπημένη σειρά και είστε κολλημένοι με το Facebook. Μπορείτε καθημερινά να επισκέπτεστε την σελίδα μας και θα διαβάζετε αποκλειστικά για spoiler. Μπορείτε να την επισκεφτείτε εδώ: (ΚΛΙΚ)

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (linkSports365.gr

Το άρθρο Σασμός: Η Κλαίρη φέρνει ανατροπές και ένα κελί για τον Μαθιό; εμφανίστηκε πρώτα στο Sports365.

Source link