Σασμός: Ο Καραπάνος βάζει στο στόχαστρο Στέλλα και Μαθιό!

0
75

ΣασμόςΣασμός

Σασμός Spoiler:Μια υπερπαραγωγή του Alpha με τα γυρίσματα να γίνονται κυρίως στην Κρήτη αλλά και σε άλλα μέρη της Ελλάδας. Δύο οικογένειες σε σύγκρουση. Ένας ατέρμονος κύκλος αίματος συνεχίζεται και η παλιά βεντέτα ξυπνά σαν εφιάλτης. Μια ιστορία που έχει καθηλώσει το τηλεοπτικό κοινό.

Δείτε εδώ όλες τις εξελίξεις και τα επόμενα επεισόδια της επιτυχημένης σειράς Σασμός!

Ο Καραπάνος βάζει στο στόχαστρο Στέλλα και Μαθιό!

Η Στέλλα κι ο Μαθιός έρχονται κοντά στο «Σασμό» με ένα και μοναδικό στόχο. Να καταφέρουν να σώσουν τον Αστέρη.

Από την μια προσπαθούν να βρουν την Σεμίνα για να πει την αλήθεια, και να σωθεί ο Αστέρης, και από την άλλη ψάχνουν το ύποπτο παρελθόν του Καραπάνου, που οδηγεί μέρα με την ήμερα στον θάνατο τον Αστέρη.

Η Στέλλα κι ο Μαθιός όσο περνάει ο καιρός ανησυχούν ολοένα και περισσότερο. Η φιλία του Αστέρη με τον Καραπάνο μόνο προβλήματα θα φέρει.

Έτσι, οι δυο τους αποφασίζουν να καταστρώνουν ένα σχέδιο με σκοπό να απομακρύνουν τον Σταματάκη από τον Καραπάνο.

Αρχικά πρέπει να αποκαλύψουν το πραγματικό πρόσωπο του, αλλά δεν είναι και τόσο εύκολο. Έχει τα πλοκάμια και τις διασυνδέσεις του παντού, εντός και εκτός φυλακής.

Παίρνουν ένα πολύ επικίνδυνο δρόμο και όσο η έρευνα τους συνεχίζεται ανακαλύπτουν πολλά σοβαρά που αφορούν τον Καραπάνο. Ένα πολύ μεγάλο εγκληματικό στοιχείο, που έχει καταφέρει να κρύψει καλά τις εγκληματικές του ενέργειες.

Ο Μαθιός κι η Στέλλα ξέρουν ότι μπορεί να τους οδηγήσει σε ένα δρόμο που μπορεί να υπάρχει επιστροφή. Αλλά δεν μπορούν να σκεφτούν να σκεφτούν τον Αστέρη στην φυλακή μαζί του.

Εάν ο αδερφός του μείνει μεγάλο διάστημα στη φυλακή με τον Καραπάνοι, τότε η καλή του ψυχή θα διαβρωθεί και θα γίνει ένας άλλος άνθρωπος. Δεν θέλει να το σκέφτεται ο Μαθιός και η Στέλλα αυτό το ενδεχόμενο.

Η Στέλλα κι ο Μαθιός θα προσπαθήσουν να σώσουν τον Αστέρη και να τον απομακρύνουν από τον νέο του “φίλο”.

Αλλά ο Καραπάνος που έχει τα πλοκάμια του και εκτός φυλακής, το παίρνει χαμπάρι. Τον ενημερώνουν ότι κάποιοι σκαλίζουν το παρελθόν αλλά και τις τωρινές δραστηριότητες του.

Χωρίς να το σκεφτεί, παίρνει την απόφαση του.

Δίνει εντολή να τους κλείσουν τα στόματα.

Μαθιός και Στέλλα σε μεγάλο κίνδυνο.

Σημαντικά Spoiler

Ο Αστέρης διώχνει την Καλλιόπη και την ξεγράφει οριστικά από την ζωή του!

Πόσα παίρνουν οι ηθοποιοί στον σειρά; – Οι πλούσιοι και οι φτωχοί!

♦ Ο Χριστογιάννης και ο ύποπτος σκοπός του – Από ποιον παίρνει εντολές;

Σου αρέσουν τα Spoiler;

Για όλους εσάς, που θέλετe να μαθαίνετε πρώτοι τις εξελίξεις για το αγαπημένο σας ριάλιτι ή αγαπημένη σειρά και είστε κολλημένοι με το Facebook. Μπορείτε καθημερινά να επισκέπτεστε την σελίδα μας και θα διαβάζετε αποκλειστικά για spoiler. Μπορείτε να την επισκεφτείτε εδώ: (ΚΛΙΚ)

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (linkSports365.gr

Το άρθρο Σασμός: Ο Καραπάνος βάζει στο στόχαστρο Στέλλα και Μαθιό! εμφανίστηκε πρώτα στο Sports365.

Source link