Σειρά για τη ζωή του Μάικ Τάισον με πρωταγωνιστή τον Τζέιμι Φοξ

0
113


Πρώτη καταχώρηση: Τετάρτη, 24 Μαρτίου 2021, 00:10

Ο Τζέιμι Φοξ θα υποδυθεί τον πυγμάχο Μάικ Τάισον σε μία νέα βιογραφική τηλεοπτική σειρά.

Σύμφωνα με το Variety η σειρά θα τιτλοφορείται «Tyson», και δεν έχει προς το παρόν ανακοινωθεί ποιο τηλεοπτικό δίκτυο ή υπηρεσία ροής θα την φιλοξενήσει.

Την σκηνοθεσία θα αναλάβει ο Αντουάν Φουκουά, ο οποίος θα είναι και εκτελεστικός παραγωγός, μέσω της εταιρείας του Fuqua Films, μαζί με τον Μάρτιν Σκορσέζε, μέσω της Sikelia Productions

Η σειρά λέγεται ότι θα καλύπτει ολόκληρη τη ζωή του Τάισον.

«Ψάχνω να πω την ιστορία μου εδώ και αρκετό καιρό», είπε ο Τάισον. «Με την πρόσφατη κυκλοφορία του Legends Only League και τον ενθουσιασμό των θαυμαστών μου μετά την επιστροφή μου στα ρινγκ, αισθάνομαι ότι είναι η κατάλληλη στιγμή. Ανυπομονώ να συνεργαστώ με τους Μάρτιν, Αντουάν και Τζέιμι και ολόκληρη τη δημιουργική ομάδα, για να φέρουμε στο κοινό μια σειρά που όχι μόνο αποτυπώνει το επαγγελματικό και προσωπικό μου ταξίδι αλλά επίσης εμπνέει και διασκεδάζει».

Ο Κόλιν Πρίστον έγραψε τον πιλότο για το «Tyson» και επί του παρόντος εργάζεται για την ολοκλήρωση του σεναρίου της σειράς, ενώ στην παραγωγή θα συμμετάσχει η εταιρεία Foxx, καθώς επίσης και ο Τάισον με τη σύζυγό του Κίκι.

Ο Τάισον έγινε πρωτοσέλιδο σε όλον τον κόσμο όταν ανακηρύχθηκε ως ο νεότερος πρωταθλητής βαρέων βαρών ποτέ στην ιστορία του μποξ το 1986 σε ηλικία 20 ετών. Για πολλά χρόνια πρωταγωνίστησε στον χώρο της πυγμαχίας και θεωρείται ευρέως ένας από τους μεγαλύτερους πυγμάχους βαρέων βαρών όλων των εποχών.

Αλλά και η ζωή του έξω από τα ρινγκ τράβηξε την προσοχή του κόσμου. Κατηγορήθηκε για σοβαρή ψυχική και σωματική κακοποίηση από τη σύζυγό του, Ρόμπιν Γκίβενς, και καταδικάστηκε για βιασμό το 1992.


Τελευταία ενημέρωση: Τετάρτη, 24 Μαρτίου 2021, 00:10

Πηγή