7.8 C
Athens
Πέμπτη, 6 Φεβρουαρίου, 2025
ΑρχικήΣυνταγέςΣπιτικό καλτσόνε γεμιστό με τυριά και πεπερόνι

Σπιτικό καλτσόνε γεμιστό με τυριά και πεπερόνι

Date:

Related stories

Πάνω από 75 εκατ. ευρώ μέσω του ΕΣΠΑ για 21 νέα σχολεία στη Θεσσαλονίκη – News.gr

Πρόκειται για τη μεγαλύτερη χρηματοδοτική παρέμβαση που έχει γίνει...

Η Μαρίνα Βερνίκου προετοιμάζεται για την εκδήλωση της Creaid στις 2 Απριλίου

Η Μαρίνα Βερνίκου προετοιμάζεται για την εκδήλωση της Creaid...

«Προσπαθούν να με βγάλουν ανώμαλο κακοποιητή» ξέσπασε ο ηθοποιός – News.gr

«Ξέραμε ότι είχε εξωσυζυγικές σχέσεις και στις περιοδείες πήγαινε...
spot_imgspot_img


Υλικά 7 γρ. ξηρή μαγιά 1 φλ. τσαγιού ζεστό νερό 1 κ. σ. ελαιόλαδο 1 κ. γλ. λευκή ζάχαρη 1 κ. γλ. αλάτι 2 1/2 φλ. τσαγιού αλεύρι για όλες τις χρήσεις, συν περισσότερο για το πασπάλισμα 1 κ. γλ. ελαιόλαδο 1 μεγάλο αυγό, χτυπημένο Για τη γέμιση: 1 1/2 φλ. τσαγιού τριμμένο τυρί τσένταρ 1/2 φλ. τσαγιού τυρί ρικότα 1/2 φλ. τσαγιού πεπερόνι ψιλοκομμένο 1/2 φλ. τσαγιού φρέσκα μανιτάρια σε φέτες 1 κ. σ. αποξηραμένα φύλλα βασιλικού Εκτέλεση Ανακατέψτε τη μαγιά με το νερό και τη ζάχαρη και αφήστε να δράσει περίπου 5- 10 λεπτά. Προσθέστε 1 κουταλιά της σούπας λάδι και το αλάτι και ανακατέψτε 1 φλιτζάνι αλεύρι μέχρι να γίνει λείο το μείγμα. Προσθέστε σταδιακά το υπόλοιπο αλεύρι μέχρι η ζύμη να είναι λεία και εύπλαστη. Τοποθετήστε τη ζύμη σε μια ελαφώς αλευρωμένη επιφάνεια. Ζυμώστε τη ζύμη μέχρι να γίνει ελαστική, περίπου 5 λεπτά. Βάλτε 1 κουταλάκι του γλυκού ελαιόλαδο σε ένα μεγάλο μπολ, βάλτε τη ζύμη […]

Διαβάστε όλο το άρθρο

Subscribe

- Never miss a story with notifications

- Gain full access to our premium content

- Browse free from up to 5 devices at once

Latest stories

spot_img
Προηγούμενο άρθρο
Επόμενο άρθρο