«Συγγνώμη που αργά σ’αγάπησα» του Costantino Salis στην Κηφισιά

40


Πρώτη καταχώρηση: Πέμπτη, 7 Φεβρουαρίου 2019, 16:15

Στην Αίθουσα Δημαρχείου Κηφισιάς ( Διονύσου & Μυρσίνης ), τη Δευτέρα 25 Φεβρουαρίου, ώρα 19.30 θα γίνει μια μοναδική μουσικοθεατρική παράσταση με τίτλο: Συγγνώμη που αργά σ’ αγάπησα, που βασίζεται στο ομώνυμο μυθιστόρημα του βραβευμένου από την Ιταλική Βουλή, Ελληνοϊταλού συγγραφέα Costantino Salis. Στην αρχή ο συγγραφέας θα συζητήσει με τον δημοσιογράφο Γιώργο Λιάνη.

Στην παράσταση πρωταγωνιστούν:

Costantino Salis και Γεωργία Σιακαβάρα. Εμφανίζονται επί σκηνής ο βαρύτονος Κωνσταντίνος Καριώτης και το χορευτικό ζευγάρι: Γιώργος Κετσερίδης και Μαρία Λευκοπούλου.

Θεατρική διασκευή: Costantino Salis. Σκηνοθεσία: Τζαννέτος Κομηνέας

Συμμετέχουν οι καλλιτέχνες: Νάντια Καραγιάννη – τραγούδι, Ανδρέας Μπουτσικάκης – πιάνο, Λήδα Αγγελάκη – τραγούδι, Παναγιώτης Παπαπορφυρίου – κιθάρα. Την εκδήλωση παρουσιάζουν: Μαρία Σαατσάκη και Άρης Παπαδογιάννης.

Θα μαγνητοσκοπήσει την εκδήλωση η Ιταλική Τηλεόραση.

Το μυθιστόρημα «Συγγνώμη που αργά σ’ αγάπησα» του Costantino Salis κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Αγγελάκη.

Η είσοδος είναι ελεύθερη. Χρειάζεται να επιβεβαιώσετε την παρουσία σας στο τηλεφωνικό κέντρο των εκδόσεων Αγγελάκη. Τηλ. 210 3826220

Στο τέλος θα ακολουθήσει δεξίωση.

Η εκδήλωση τελεί υπό την αιγίδα του Δήμου Κηφισιάς.

Δείτε τρέιλερ της εκδήλωσης:

Πληροφορίες για τον συγγραφέα Costantino Salis στην προσωπική του ιστοσελίδα: ΑΡΧΙΚΗ – Costantino Salis www.costasalis.com


Τελευταία ενημέρωση: Πέμπτη, 7 Φεβρουαρίου 2019, 16:15

Πηγή

 

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ