Συνεργασία του Δ’ Σώματος Στρατού με τον Δήμο Σουφλίου

0
28


Στο Δημαρχείο Σουφλίου, στο πλαίσιο εθιμοτυπικής επίσκεψης μετά από την τοποθέτησή του ως Διοικητής του Δ΄ Σώματος Στρατού βρέθηκε Αντιστράτηγος κ. Σταύρος Παπασταθόπουλος, τον οποίο συνόδευε ο Ταξίαρχος της 50ης Ταξιαρχίας Πεζικού κ. Αθανάσιος Κοντός.
Ο Δήμαρχος Σουφλίου, κ. Παναγιώτης Καλακίκος, κατά τη διάρκεια της συνάντησής τους, παρουσία του Αντιδημάρχου Διοικητικών Υπηρεσιών κ. Γεώργιου Μπαλτζή και του Αντιδημάρχου Τεχνικών Υπηρεσιών κ. Δημήτριου Δαρούση, ανέφερε μεταξύ άλλων πως: «Οι δύο Ταξιαρχίες, που εδρεύουν στην περιοχή του Δήμου Σουφλίου, διαδραματίζουν σημαντικό ρόλο, καθώς κρίνεται σημαντική η συνεισφορά τους στην από κοινού επίλυση προβλημάτων και περιστατικών.».ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
Επίσης, ο κ. Καλακίκος τόνισε τις ιδιαιτερότητες, αλλά και τα πλεονεκτήματα, που παρουσιάζει η περιοχή του κεντρικού Έβρου, και τη σημαντική παρουσία των Σωμάτων Ασφαλείας, γεγονός που δημιουργεί το υψηλό αίσθημα ασφάλειας, που διακατέχει τους πολίτες του Δήμου Σουφλίου, αναγνωρίζοντας την υψηλή ετοιμότητα των μονάδων της περιοχής, και ακόμη επισήμανε πως: «Άλλωστε, ο νέος Διοικητής του Δ΄ Σώματος αποτελεί άριστο γνώστη της σημαντικότητας των μονάδων της περιοχής, καθώς διετέλεσε στο παρελθόν Διοικητής της 12ης Μεραρχίας Πεζικού στην Αλεξανδρούπολη.».
Επιπλέον, σε ένδειξη αναγνώρισης της προσφοράς του Δ΄ Σ.Σ., ο Δήμαρχος Σουφλίου, κ. Παναγιώτης Καλακίκος, παρέδωσε στον νέο Διοικητή του αναμνηστική τιμητική πλακέτα, αλλά και μεταξωτά, που αποτελούν το σήμα κατατεθέν της περιοχής.
Πηγή: Kranosgr.comΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πηγή