Τάκης Θεοδωρικάκος: Απαντά στις ρωσικές «βολές» εναντίον της Ελλάδας – «Αυτός που συκοφαντεί τη Ρωσία είναι οι πράξεις της ηγεσίας της»

0
63

Απάντηση στα πυρά του ρωσικού ΥΠΕΞ που κατηγόρησαν την Ελλάδα για αντιρωσική προπαγάνδα έστειλε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Τάκης Θεοδωρικάκος.

Στο κεντρικό δελτίο του  Mega ο Τάκης Θεοδωρικάκος ανέφερε ότι «Αυτός που συκοφαντεί τη Ρωσία δεν είναι η Ελλάδα, δεν είναι ο ελληνικός λαός που είναι ενάντια στην παράνομη και άδικη εισβολή της Ρωσίας στην Ουκρανία, ούτε συκοφαντεί τη Ρωσία η ΕΕ. Αυτός που συκοφαντεί τη Ρωσία είναι οι πράξεις της ηγεσίας της».

«Είναι μία εισβολή η οποία ολόκληρη η ανθρωπότητα βλέπει ότι προκαλεί εκατοντάδες νεκρούς, ενώ και η Ελλάδα έχει θρηνήσει θύματα από ομογενείς» πρόσθεσε.

Στη συνέχεια πρόσθεσε πως «Έχουμε διατυπώσει τις θέσεις μας. Η Ελλάδα έχει καταδικάσει τη ρωσική εισβολή και στηρίζουμε με πράξεις αλληλεγγύης τους Ουκρανούς, καθώς έχουν δεχθεί μία απρόκλητη επίθεση για την ανεξαρτησία τους».

The post Τάκης Θεοδωρικάκος: Απαντά στις ρωσικές «βολές» εναντίον της Ελλάδας – «Αυτός που συκοφαντεί τη Ρωσία είναι οι πράξεις της ηγεσίας της» appeared first on Znews.