Τα καλυτέρα κόμικς – «Μπλεκ» Τεύχος 1

45Πρώτη καταχώρηση: Σάββατο, 24 Νοεμβρίου 2018, 22:11

Η νέα εποχή του περιοδικού «Μπλεκ» έφτασε! Με πλήρως ανανεωμένη και μοντέρνα αισθητική, μεγάλο σχήμα [17×24 εκ.], έγχρωμο, πολυσέλιδο [164 σελίδες] και με πολυτελές χαρτί, το «Μπλεκ» είναι το πιο πλήρες περιοδικό κόμικς, έχοντας ως πρώτο γνώμονα την ποιότητα του υλικού που δημοσιεύεται και την ικανοποίηση του αναγνωστικού κοινού.
Η ύλη του περιοδικού περιλαμβάνει αγαπημένους ήρωες – Μπλεκ, Μάντυ Ρίλεϋ, Κόρτο Μαλτέζε, Φάντομ, Δικαστής Ντρεντ, Στορμ, Γιορ, Το Παιδί Πάνθηρας, Ταρζάν, Λ-Ο κ.ά. – σε μερικά από τα καλύτερα κόμικς που έγιναν ποτέ. Όλα είναι δημιουργίες σπουδαίων Ελλήνων και ξένων καλλιτεχνών.

Στο #1 περιλαμβάνονται κόμικς των Σπύρου Ορνεράκη, Νίκου Κούτση, Βαγγέλη Σαΐτη, Hugo Pratt, Juan Zanotto, Ernesto Garcia Seijas, Don Lawrence, Joe Kubert, Mike Western, Arthur Ranson, Alan Grant, Ron Marz, Aldo Capitanio, Dario Guzzon κ.ά.

Οι 13 ιστορίες κόμικς συνοδεύονται από ενδιαφέρουσες συνεντεύξεις σημαντικών ανθρώπων του χώρου [Patrizia Zanotti, Νίκο Κούτση], εκτεταμένη αρθρογραφία για τα κόμικς με στήλες νέων, ρετρό, ποπ κουλτούρας και αφιερώματα σε μεγάλους καλλιτέχνες – όπως τον δημιουργό του Αστερίξ René Goscinny – και σπουδαίους ήρωες – Στορμ.


Το περιοδικό «Μπλεκ» κυκλοφορεί αρχές κάθε δεύτερου μήνα με το #1 να βρίσκεται σε επιλεγμένα σημεία και βιβλιοπωλεία στις 4 Δεκεμβρίου 2018.

Η Ιστορία συνεχίζεται…
Εκδόσεις «Μικρός Ήρως»


Αγγέλου Μεταξά 15 και Δούσμανη, Γλυφάδα

Τηλ: 210-8983824

Πηγή

 

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ