Τελευταία Συνάντηση» στο Θέατρο «Αθήναιον»

36


Πρώτη καταχώρηση: Τρίτη, 18 Δεκεμβρίου 2018, 08:50

Το θεατρόφιλο κοινό αγκάλιασε θερμά το πρώτο τριήμερο παραστάσεων (14-15-16 Δεκεμβρίου 2018) του έργου της Μαρίας Παπαδήμα «Πηνελόπη Δέλτα – Ίων Δραγούμης : Τελευταία Συνάντηση» που παρουσιάζεται στο θέατρο «Αθήναιον» στη Θεσσαλονίκη με τους Δήμητρα Παπαδήμα και Μάνο Κωστή στους ομώνυμους ρόλους.


Λόγω της μεγάλης προσέλευσης έχουν προστεθεί δύο (2) extra παραστάσεις εκτός των προγραμματισμένων (Παρασκευή – Σάββατο – Κυριακή) οι οποίες θα δοθούν ανήμερα των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς στις 9μμ.


Μια συνάντηση των δύο προσωπικοτήτων στον σταθμό του τρένου. Αμφιβολίες που ζητούν εξηγήσεις , δικαιολογίες… μια προσπάθεια να κλείσει η εκκρεμότητα… Κάποιες φορές το ΠΡΕΠΕΙ του καθήκοντος είναι δυνατότερο και από την ΑΓΑΠΗ. Σωστό ή λάθος; Ποιος το ξέρει…; Ένας μεγάλος έρωτας που δεν μπόρεσε να αντισταθεί στις κοινωνικές επιταγές της εποχής.


Τη σκηνοθεσία της παράστασης υπογράφει η Ειρήνη Ευαγγελάτου, τα σκηνικά και τα κοστούμια η Χριστίνα Οικονόμου, η μουσική σύνθεση της παράστασης ανήκει στον Δημήτρη Χρυσανθακόπουλο και ο σχεδιασμός φωτισμού ανήκει στον Γιώργο Φωτόπουλο. Τη γενική επιμέλεια της παράστασης έχει ο Γιάννης Μποσταντζόγλου.


Οι παραστάσεις θα διαρκέσουν ως και την Κυριακή 13 Ιανουαρίου 2019.

Διάθεση εισιτηρίων (γενική είσοδος: 15ευρώκαι συνταξιούχοι – φοιτητές – άνεργοι: 12ευρώ) στο www.ticketservices.grστο ticket.public.grκαι στα καταστήματα Publicκαθώς και στο ταμείο του θεάτρου «Αθήναιον» (Βασ. Όλγας 35, τηλ. 2310 83 20 60 και 6932 177 826)


Τελευταία ενημέρωση: Τρίτη, 18 Δεκεμβρίου 2018, 08:51

Πηγή

 

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ