Τζέι Αρ Σμιθ: “Θα βοηθήσω συνανθρώπους μου, αντί να τα φάω σε Strip Clubs!”

0
52

Τζέι Αρ ΣμιθΤζέι Αρ Σμιθ

Ένας από τους πιο αναγνωρισμένους καλαθοσφαιριστές του NBA, o Τζέι Αρ Σμιθ ξέσπασε με τον τρόπο ζωής, την χλιδή και τους ανεγκέφαλους συμπαίκτες του, που ξοδεύουν άπειρα χρήματα για υλικές απολαύσεις, ενώ θα μπορούσαν να είχαν αλλάξει τον κόσμο.

Όλα αυτά, κατηγορώντας πρώτα από όλους τον εαυτό του. Δείχνοντας όμως πως πλέον ήρθε η ώρα για μια αλλαγή.

”Ρεαλιστικά μιλώντας, ο κόσμος του ΝΒΑ θα αλλάξει το lifestyle του, αν δώσει 10 εκατ. στην κοινωνία, στην γειτονία του; Ήμασταν στην φούσκα του Ορλάντο, όταν σταματήσαμε να παίζουμε, λόγω του Τζορτζ Φλόιντ. Τότε, πολλοί άρχιζαν να αναρωτιούνται τι μπορούν να ζητήσουν από τους ιδιοκτήτες των ομάδων. Σταματήστε να ζητάτε μαλ..ίες, τι άλλο θέλετε να ζητήσετε;

Βλέπω τον Πολ Τζορτζ, τον ΝτεΜαρ ΝτεΡόζαν, τον Ράσελ Ουέστμπρουκ. Βγάζουν 200, 150, 180 εκατ. δολάρια. Επομένως, γιατί κάθε φορά που είστε στο Λος Άντζελες, πηγαίνετε στο UCLA για προπόνηση; Είστε από την ίδια περιοχή, θέλετε να εμπνεύσετε τα παιδιά να μοιάσουν σε εσάς; Πέντε άνθρωποι χρειάζονται για να γίνει αυτό. Φτιάξτε το δικό σας γήπεδο.

Είναι πολλά τα λεφτά, ποια τράπεζα θα πει όχι σε εμάς; Πρέπει να φτιάξουμε κάτι για την κοινότητα. Έχουμε τα λεφτά, αλλά όχι την νοοτροπία. Προτιμάμε να ξοδέψουμε 60.000 δολάρια σε strip clubs από το να παρέχουμε φαγητό σε 2.500 ανθρώπους.

Δεν είμαι υποκριτής. Έχω χαλάσει έτσι χρήματα, έχω ξοδέψει λεφτά χωρίς λόγο σε μπαρ. Τώρα, τα σκέφτομαι και λέω πόσο ηλίθιος είμαι. Θα μπορούσα να είχα δώσει φαγητό 10 φορές στην κοινότητά μου. Και όλα αυτά, γιατί; Γιατί ήθελα να έχω αυτό το ακριβό μπουφάν, αυτό το αυτοκίνητο. Γιατί; Ποιον εντυπωσιάζω; Δεν νιώθω γεμάτος με αυτά”

Το άρθρο Τζέι Αρ Σμιθ: “Θα βοηθήσω συνανθρώπους μου, αντί να τα φάω σε Strip Clubs!” εμφανίστηκε πρώτα στο Sports365.