13.5 C
Athens
Κυριακή, 16 Φεβρουαρίου, 2025
ΑρχικήΣυνταγέςΤηγανητό φιλέτο ψαριού με ντοματίνια

Τηγανητό φιλέτο ψαριού με ντοματίνια

Date:

Related stories

Συνελήφθη στην Πάτρα άνδρας που επιτέθηκε με μαχαίρι σε ένοικο της πολυκατοικίας που διαμένει

Κατηγορείται για απόπειρα ανθρωποκτονίας Συνελήφθη, από αστυνομικούς του Τμήματος 'Αμεσης...

Συνελήφθη στην Καλαμαριά 63χρονος με πέντε καταδικαστικές αποφάσεις – News.gr

Κέρδισε λεφτά από απάτες Για απάτη κατ' εξακολούθηση, πλαστογραφία με...

Δόμνα Μιχαηλίδου: Παντρεύτηκε με πολιτικό γάμο τον ψυχίατρο Λεωνίδα Μαντωνάκη – Δείτε φωτογραφίες

Δόμνα Μιχαηλίδου: Παντρεύτηκε με πολιτικό γάμο τον ψυχίατρο Λεωνίδα Μαντωνάκη...
spot_imgspot_img


Υλικά 1 φιλέτο μπακαλιάρου ή πέρκας 5- 6 κ. σ. ελαιόλαδο 1/2 κ. γλ. ψιλοκομμένο τσίλι 1 σκελίδα σκόρδο, ψιλοκομμένη 1 φρέσκο κρεμμυδάκι, ψιλοκομμένο 200 γρ. ντοματίνα, κομμένα στη μέση Αλάτι και πιπέρι 1/2 κ. σ. βασιλικό, ψιλοκομμένο 1/2 φλ. τσαγιού αλεύρι για όλες τις χρήσεις 1 κ. γλ. σκόνη σε σκόρδο Εκτέλεση Ζεστάνετε 5- 6 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο στο τηγάνι και προσθέστε το ψιλοκομμένο κόκκινο τσίλι, το σκόρδο, τα ψιλοκομμένα κρεμμυδάκια, τα ντοματίνια, ψιλοκομμένο βασιλικό και αλάτι κατά βούληση. Σοτάρετε 2- 3 λεπτά και πολτοποιήστε μερικά ντοματίνια (στύψτε χυμό λεμονιού προαιρετικά). Aνακατέψτε το αλεύρι και το σκόρδο σε σκόνη και καλύψτε το φιλέτο του ψαριού με το μείγμα. Τηγανίστε σε ελαιόλαδο μέχρι να ψηθεί και να ροδίσει και από τις δύο πλευρές. Σερβίρετε με ψητά λαχανικά.

Διαβάστε όλο το άρθρο

Subscribe

- Never miss a story with notifications

- Gain full access to our premium content

- Browse free from up to 5 devices at once

Latest stories

spot_img