Μάι16 , 2022

  Τσέλσι: η διορία για τους “μνηστήρες” και ο χρόνος που πιέζει!

  Related

  Share

  ΤσέλσιΤσέλσι

  H Τσέλσι μετά τις κυρώσεις που επέβαλε η κυβέρνηση της Μεγάλης Βρετανίας έχει μείνει «ακέφαλη». Εδώ και σχεδόν ένα μήνα αναζητείται ο νέος της ιδιοκτήτης.

  Τέσσερις είναι οι υποψήφιοι για να αναλάβουν το διοικητικό καθεστώς της ομάδας του Λονδίνου. Αυτή τη στιγμή το φαβορί για την ανάληψη της ιδιοκτησίας των «μπλε» είναι ο ιδιοκτήτης των Μπόστον Σέλτικς, Παλιουκά. Να τονίσουμε εδώ ότι ο ισχυρός άνδρας κατέχει και το 55% της Αταλάντα στην Serie A!

  Οι υπόλοιποι υποφήφιοι για να πωληθεί η Τσέλσι είναι οι Τοντ Μπόχλι, Ντέιβιντ Μπλίζτερ και Τζον Χάρις. Δεν ξέρουμε ακόμα ποιος θα βγει νικητής σε αυτή την κούρσα και ποια προσφορά θα διαλέξει ο Όμιλος Raine, πάντως το σίγουρο είναι ότι η πώληση της αγγλικής ομάδας θα γίνει μέχρι και τα τέλη Απριλίου και η τιμή ανέρχεται στα 3 δισεκατομμύρια δολάρια!

  Οι τέσσερις μνηστήρες που ξεχώρισαν και πέρασαν στην… επόμενη φάση, θα ειναι υποχρεωμένες να παρουσιάσουν το πλάνο τους στην Τσέλσι μέχρι και την 11η Απριλίου.

  Φυσικά θα χρειαστεί να υπάρξει και μια εγγύηση 1 δισεκατομμύριου για μελλοντική επένδυση στο γήπεδο από τον καθένα, όπως και για το ρόστερ και τη λειτουργία του συλλόγου.

  Δεν είναι άλλωστε και κανένα μπακάλικο μια ομάδα στην Premier League. Έχουν έξοδα τα παιδιά…

  Το άρθρο Τσέλσι: η διορία για τους “μνηστήρες” και ο χρόνος που πιέζει! εμφανίστηκε πρώτα στο Sports365.