Υπόθεση Πάτρας: Οι συμπτώσεις στους θανάτους των τριών κοριτσιών – Οι εκδορές στο πρόσωπο της Μαλένας

0
56

Μια σειρά από συμπτώσεις θα κληθούν να εξετάσουν οι αστυνομικοί που έχουν αναλάβει τη διαλεύκανση της υπόθεσης της Πάτρας.

Όπως τόνισε ο αστυνομικός συντάκτης των εφημερίδων «Τα Νέα» και «Το Βήμα», Βασίλης Λαμπρόπουλος, πέρα από τις συγκυρίες με τις απουσίες γιατρών και τις αρνητικές εξετάσεις που διερευνούν οι γιατροί, αλλά και τις πληροφορίες που έχουν αποκαλυφθεί το τελευταίο διάστημα για το χωρισμό τους ζευγαριού, οι αστυνομικοί που ερευνούν την υπόθεση καλούνται να εξηγήσουν και ένα κοινό περιστατικό σε όλες τις περιπτώσεις.

Και τα τρία παιδιά πέθαναν στον ύπνο τους.

Ειδικότερα, η Μαλένα και η Ίριδα πέθαναν στον ύπνο τους, ενώ και στο ύπνο της παθαίνει και το πρώτο περιστατικό της η Τζωρτζίνα που την οδηγεί στο Καραμανδάνειο, όπως επίσης στον ύπνο της παθαίνει και την πρώτη ανακοπή, αλλά και στον ύπνο της ήταν ο θάνατός της στο Παίδων «Αγλαΐα Κυριακού».

Παράλληλα, έχει γίνει λόγος για τα βιντεοσκοπημένα μηνύματα της μητέρας με τα προβλήματα της Τζωρτζίνας, με τις πληροφορίες να αναφέρουν ότι υπάρχει μεγάλη χρονική απόκλιση από την ώρα που ξεκινούσε το περιστατικό με την ώρα που ξεκινούσε η καταγραφή του.

Τέλος, όπως ανέφερε ο Βασίλης Λαμπρόπουλος η μητέρα στην πρόσφατη συνέντευξή της στην Αγγελική Νικολούλη είχε υποστηρίξει ότι η νοσηλεία της στη νευρολογική κλινική ήταν για ισχαιμικό επεισόδιο, κάτι που διαψεύδεται από τα στοιχεία που έχουν στην κατοχή τους οι γιατροί.

Σύμφωνα με αυτά, είχε αναφέρει στους γιατρούς ότι είχε κάποια προβλήματα δυσαρθρίας, με την τελική γνωμάτευση των γιατρών να κάνουν λόγο για απλή κεφαλαλγία.

Επίσης, οι πληροφορίες από το ιατρικό ιστορικό αναφέρουν για τουλάχιστον 20 επισκέψεις – νοσηλείες στο νοσοκομείο για διάφορα ζητήματα, με τις εξετάσεις να είναι αρνητικές.

Την ίδια ώρα φωτογραφίες που ήρθαν στο φως της δημοσιότητας δείχνουν σημάδια στο πρόσωπο της Μαλένας, λίγο πριν φύγει από τη ζωή.

Η μητέρα επαναλαμβάνει πως η ίδια δεν φέρει καμία ευθύνη.

Πιθανολογεί ότι οι εκδορές στη μύτη του μωρού προκλήθηκαν κατά τη διάρκεια της ανάνηψης από τους γιατρούς και το έκζεμα στο μάγουλό της, δεν είναι τίποτα άλλο όπως λέει, από μια ατοπική δερματίτιδα.

«Δεν θυμάμαι αν υπήρχαν αυτές οι εκδορές. Έγινε και μία ανάνηψη, πιθανότατα έτσι να προκλήθηκαν.

Κοιτάξτε λίγο πιο προσεκτικά, πού είναι ακριβώς. Είναι λίγο πιο κάτω από τα μάτια, στο κόκκαλο της μύτης.

Εκεί και να θες να κλείσεις τη μύτη, δεν γίνεται.

Όσο για το έκζεμα στο μάγουλό της, αυτό είναι ατοπική δερματίτιδα, είχε το παιδί, παντού έβγαζε συνεχώς», δήλωσε η μητέρα του κοριτσιού, Ρούλα Πισπιρίγκου.

The post Υπόθεση Πάτρας: Οι συμπτώσεις στους θανάτους των τριών κοριτσιών – Οι εκδορές στο πρόσωπο της Μαλένας appeared first on Znews.