Μάι16 , 2022

  Υπόθεση Πάτρας: Προφυλακίστηκε ομόφωνα από εισαγγελέα και ανακρίτρια η Ρούλα Πισπιρίγκου

  Related

  Γκολτζής έκπληξη έχει στο τσεπάκι την πρωτιά στην Superleague!

  Εντυπωσιάζει ο Φαν Βέερτ Το άρθρο Γκολτζής έκπληξη έχει στο...

  Share

  Προφυλακιστέα κρίθηκε μετά την απολογία της η Ρούλα Πισπιρίγκου που κατηγορείται για τη δολοφονία της 9χρονης κόρης της.

  Όπως αναφέραμε νωρίτερα, η 33χρονη αρνήθηκε τις κατηγορίες ότι δολοφόνησε με χορήγηση κεταμίνης την πρωτότοκη κόρη της και επέρριψε τις ευθύνες του θανάτου της σε ιατρικό λάθος.

  Αρχικά, ρωτήθηκε για το τι ακριβώς εννοούσε στις 28 Ιανουαρίου, μία ημέρα πριν η 9χρονη κόρη της, Τζωρτζίνα, πεθάνει, λέγοντας στους γιατρούς πως «αυτά τα επεισόδια που είδατε δεν είναι τίποτα» και ότι η μικρή «το μεγάλο επεισόδιο δεν το έχει κάνει ακόμα».

  Η 33χρονη φέρεται να απάντησε στην ανακρίτρια πως τα λόγια της αυτά ήταν ένα «καμπανάκι» προς τους γιατρούς, προκειμένου να έχουν τεταμένη την προσοχή τους, γιατί από προηγούμενα περιστατικά γνώριζε ότι το παιδί της έκανε τρία επεισόδια με ταχυκαρδίες και μία βραδυκαρδία.

  Ακόμη η 33χρονη ρωτήθηκε σύμφωνα με πληροφορίες από την ανακρίτρια για τις ερωτήσεις που έκανε σε νοσηλευτή για τον εάν υπήρχαν κάμερες στο νοσοκομείο. Για το θέμα αυτό φέρεται να απάντησε πως έκανε αυτή την ερώτηση γιατί είχε σημειωθεί μια κλοπή και ήθελε να είναι σίγουρη για τα προσωπικά της αντικείμενα.

  Αναφορικά με τον Μάνο Δασκαλάκη υπεισήλθε σε λεπτομέρειες για τη σχέση τους, ενώ δεν άφησε καμία αιχμή για εκείνον ενώπιον της ανακρίτριας.

  The post Υπόθεση Πάτρας: Προφυλακίστηκε ομόφωνα από εισαγγελέα και ανακρίτρια η Ρούλα Πισπιρίγκου appeared first on Znews.