Χάρι Κέιν: Θα μείνει ο Άγγλος στο Βόρειο Λονδίνο;

0
66

ΚέινΚέιν

Η αλήθεια είναι ότι ο Χάρι Κέιν έχει καταφέρει να απασχολεί όλο το ποδοσφαιρικό πλανήτη. Η απόδοση του με τη φανέλα της Τότεναμ είναι λογικό να μην περνάει απαρατήρητη.

Ο Άγγλος επιθετικός δεν ξεκίνησε ιδανικά τη σεζόν, δεδομένου ότι δεν υπήρχε καλό κλίμα με τα “σπιρούνια” και ήθελε το καλοκαίρι να αποχωρήσει. Ωστόσο, ο ρόλος του Αντόνιο Κόντε ήταν καταλυτικός και στην παραμονή του αλλά και στην τρομερή εξέλιξη του. Του έδωσε λεπτά, συμμετοχή και κυρίως τον έκανε να αισθάνεται σημαντικός. Όλα δηλαδή όσα ήθελε ο Άγγλος στράικερ.

Μπορεί το καλοκαίρι και η μεταγραφική περίοδος να αργεί λίγο, ωστόσο η συζήτηση γύρω από το πρόσωπο του και το μέλλον του καλά κρατεί. Υπάρχουν πολλοί σύλλογοι που θέλουν να τον αποκτήσουν, αυτό είναι δεδομένο. Η Χάρι Κέιν αυτή την περίοδο δείχνει ικανοποιημένος και ευτυχισμένος στην Τότεναμ!

Δεν είναι καθόλου απίθανο να ανανεώσει με την τρέχουσα ομάδα του. Αυτή τη στιγμή ο Άγγλος δεν είναι σε θέση να αποφασίσει για το τι θα κάνει το καλοκαίρι. Η αγγλική ομάδα βρίσκεται στην τέταρτη θέση και διεκδικεί ευρωπαϊκό εισιτήριο! Πάντως, η τελική κατάταξη των “σπιρουνιών” στη βαθμολογία της Premier League δεν αποτελεί ζήτημα πρωτεύουσης σημασίας για την παραμονή του Κέιν στο Βόρειο Λονδίνο!

Το άρθρο Χάρι Κέιν: Θα μείνει ο Άγγλος στο Βόρειο Λονδίνο; εμφανίστηκε πρώτα στο Sports365.