Χιλιάδες κόσμος στη συναυλία για τον Βασίλη Τσιτσάνη στο Καλλιμάρμαρο

19


Πρώτη καταχώρηση: Πέμπτη, 5 Ιουλίου 2018, 13:30

Χιλιάδες πολίτες ανταποκρίθηκαν, την Τετάρτη 4 Ιουλίου 2018, στο κάλεσμα του «Όλοι Μαζί Μπορούμε», στο Καλλιμάρμαρο Παναθηναϊκό Στάδιο, για τη συναυλία «Παίξε Τσιτσάνη μου» στην οποία συμμετείχαν μεγάλοι Έλληνες Καλλιτέχνες.Η εφετινή συναυλία ήταν αφιερωμένη στον σημαντικότερο δημιουργό της ελληνικής λαϊκής μουσικής του 20ού αιώνα. Στόχος της συναυλίας ήταν η υποστήριξη ευπαθών κοινωνικών ομάδων.
Δείτε απόσπασμα από τη συναυλία:

Στη συναυλία προσφέρθηκαν να συμμετάσχουν αφιλοκερδώς, μεταξύ άλλων, ο Γιώργος Νταλάρας που ανέλαβε την καλλιτεχνική επιμέλεια, και ο Σταμάτης Φασουλής που ανέλαβε τη σκηνοθεσία.
Σε ρόλο αφηγητή ήταν ο Γρηγόρης Βαλτινός, ενώ τα τραγούδια του Βασίλη Τσιτσάνη ερμήνευσαν οι Ελευθερία Αρβανιτάκη, Φωτεινή Βελεσιώτου, Γλυκερία, Ελεωνόρα Ζουγανέλη, Βιολέτα Ίκαρη, Γιάννης Κότσιρας, Κώστας Μακεδόνας, Κωστής Μαραβέγιας, Λεωνίδας Μπαλάφας, Δημήτρης Μπάσης, Γιώτα Νέγκα, Χρήστος Νικολόπουλος, Μαρίζα Ρίζου, Μαρίνα Σάττι και η Ελένη Τσαλιγοπούλου.Να σημειωθεί πως πρόκειται για την τρίτη μεγάλη καλοκαιρινή συναυλία του «Όλοι Μαζί Μπορούμε». Την πρώτη, το 2016, απευθύνθηκε στον συνθέτη Σταύρο Ξαρχάκο για τη διοργάνωση της μεγάλης συναυλίας. Τη δεύτερη φορά, το καλοκαίρι του 2017, με τη συναυλία «Ζη το ελληνικό τραγούδι», ο Διονύσης Σαββόπουλος παρουσίασε στο Καλλιμάρμαρο έναν γαλαξία από «φωνές» και τραγούδια.


Τελευταία ενημέρωση: Πέμπτη, 5 Ιουλίου 2018, 13:31

Πηγή

 

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ