Ψηφιακός κόμβος για παιδιά από την Τζόαν Ρόουλινγκ

0
152


Πρώτη καταχώρηση: Πέμπτη, 2 Απριλίου 2020, 07:52

H Τζόαν K. Ρόουλινγκ ανακοίνωσε την έναρξη λειτουργίας του «Harry Potter at Home» ψηφιακού κόμβου με δραστηριότητες για απασχόληση και διασκέδαση των μικρών παιδιών που μένουν στο σπίτι λόγω της κρίσης του κορωνοϊού.

Ο κόμβος, ο οποίος περιλαμβάνει συνεισφορές από τους εκδοτικούς οίκους Bloomsbury και Scholastic, έχει βίντεο μαγικής τέχνης, απολαυστικά άρθρα, κουίζ, παζλ και πολλά άλλα τόσο για τους νέους αναγνώστες της σειράς βιβλίων Χάρι Πότερ, όσο και για τους ήδη εξοικειωμένους με τον κόσμο της μαγείας.

Επιπλέον σε συνεργασία με την Audible και την OverDrive υπηρεσία ψηφιακού περιεχομένου (ebooks και audiobooks) θα είναι διαθέσιμο στο κοινό εντός του Απριλίου το «Harry Potter and the Philosopher’s Stone». Το ηχητικό βιβλίο μπορεί να μεταδίδεται δωρεάν μέσω της πλατφόρμας Audible Stories, ενώ θα είναι δυνατός ο δανεισμός του eBook και του audiobook σε περισσότερες από 20 διαφορετικές γλώσσες παγκοσμίως μέσω των υπηρεσιών βιβλιοθήκης της OverDrive.

Η Αγγλίδα συγγραφέας των μυθιστορημάτων φαντασίας, Τζόαν Ρόουλινγκ ανακοίνωσε την έναρξη λειτουργίας του «Harry Potter at Home» με ένα tweet. «Οι γονείς, οι δάσκαλοι και οι φροντιστές που προσπαθούν τα παιδιά να διασκεδάζουν και να κινούν το ενδιαφέρον τους ενώ βρισκόμαστε σε αποκλεισμό ίσως χρειαστούν λίγη μαγεία, γι’ αυτό είμαι ευτυχής που ξεκινώ το http://harrypotterathome.com» έγραψε στο μήνυμα.

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ


Τελευταία ενημέρωση: Πέμπτη, 2 Απριλίου 2020, 07:52

Πηγή

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here