Η μεγάλη ήττα και το τσαλάκωμα του “Βασιλιά” των ριάλιτι – Το φυσάει και δεν κρυώνει ο Ατζούν!

0
65

Το Top Chef είναι  μια νέα παραγωγή του γνωστού μας Ατζούν Ιλίτζαλι από το survivor. Ξεκίνησε για να χτυπήσει το MasterChef αλλά τελικά ήταν σκέτη απογοήτευση, και όλοι ψάχνονται για τα πολύ χαμηλά νούμερα.

Η κουζίνα δεν παιχνίδι επιβίωσης, και μάλλον το πήρε το μάθημα του, ο Τούρκος παραγωγός που το φυσάει και δεν κρυώνει.

Η μεγάλη ήττα και το τσαλάκωμα “Βασιλιά” των ριάλιτι

Μπορεί στην Τουρκία να έχει το MasterChef και να τα παγαίνει καλά.  Αλλά στην Ελλάδα με το πείραμα του Top Chef δεν μπόρεσε να ακουμπήσει το άκρως επιτυχημένο μαγειρικό ριάλιτι του STAR.

Το είχε καταλάβει και ο ίδιος και το καλοκαίρι είχε προσπαθήσει να πάρει την επιτυχημένη τριάδα κριτών του MasterChef χωρίς αποτέλεσμα. Τώρα γιατί πήγε στο άρπα κόλα, και με κριτές που δεν γέμιζαν το μάτι επικοινωνιακά, μόνο ο ίδιος το ξέρει.

Γιατί προς θεού μπορεί να είναι εξαίρετοι μάγειρες, αλλά στο γυαλί δεν γράφουν. Αφήστε την επιλογή των παιχτών. Βλέπεις κάτι φυσιογνωμίες  και σε αποτρέπουν με την μία. Κάστινγκ για τα πανηγύρια.

Και φυσικά όλα αυτά τα πλήρωσε με τον χειρότερο τρόπο. Η Ελλάδα δεν είναι μπανανία. Έχει κρίση και γούστο το τηλεοπτικό κοινό και του το έδειξε, από τις πρώτες ημέρες, μέχρι σήμερα.

Το φυσάει και δεν κρυώνει ο Ατζούν!

Η τηλεθέαση είναι εντελώς απογοητευτική και είναι μόνιμα κάτω από 5%. Αλλά το  1,9 είναι για αυτοκτονία. Όλοι στην παραγωγή τραβάνε τα μαλλιά της

Δεν έχουμε ξαναδεί ούτε σε παρακμιακά κανάλια τέτοιο νούμερο. Να μην μπορεί να περάσει ούτε το 5% σχεδόν σε όλες τις ημέρες προβολής.

Οι κριτές δεν μπορούν να δώσουν το κάτι παραπάνω στον διαγωνισμό του Top Chef. Αλλά από την άλλη και οι παίχτες δεν έχουν καταφέρει να έρθουν κοντά με το τηλεοπτικό κοινό.

Από την άλλη  και οι ανταγωνιστές τους στον ΑΝΤ1  Game Of Chefs, δεν βλέπουν καλά νούμερα, αλλά είναι σε λίγο καλύτερη κατάσταση. Κάνουν 7αρια και 8αρια, αλλά 1,9 δεν έκαναν.

Στο κανάλι είχαν δώσει μια μικρή διορία, αλλά βλέποντας ότι η κατάσταση είναι μη αναστρέψιμη αποφάσισαν να κατέβει ο μαγειρικός διαγωνισμός.

Μια ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΑ για τον ΣΚΑΙ, αλλά και μια μεγάλη ήττα του “Βασιλιά” των ριάλιτι Ατζούν Ιλιτζαλί.

Το κατεβάζουν άρον άρον

Τα γυρίσματα θα σταματήσουν άμεσα, και μάλλον θα το πάνε με διπλές αποχωρήσεις. Θα κατεβάσει ρολά άρον άρον, απλά θα πάει μέχρι και τον μεγάλο τελικό. Να μάθουμε και τον νικητή.

Όπως μάθαμε στην θέση τους θα μπουν ταινίες, και το The Voice που από δύο ημέρες την εβδομάδα θα πάει στις τρεις.

Επίσης θα τρέξουν πολύ οι διαδικασίες έτσι ώστε να ανεβεί όσο το δυνατόν πιο γρήγορα το Survivor.

Εκεί ποντάρει πλέον ο Ατζούν για να πάρει την δική του ρεβάνς, και θα σπρώξει αρκετό χρήμα, όπως μαθαίνουμε.

Πάλι καλά που το The Voice πάει μια χαρά για τον Τούρκο παραγωγό, και έχει κάτι να χαμογελάει.

Σου αρέσουν τα Spoiler;

Για όλους εσάς, που θέλετe να μαθαίνετε πρώτοι τις εξελίξεις για το αγαπημένο σας ριάλιτι ή αγαπημένη σειρά και είστε κολλημένοι με το Facebook. Μπορείτε καθημερινά να επισκέπτεστε την σελίδα μας και θα διαβάζετε αποκλειστικά για spoiler. Μπορείτε να την επισκεφτείτε εδώ: (ΚΛΙΚ)

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (linkSports365.gr

Το άρθρο Η μεγάλη ήττα και το τσαλάκωμα του “Βασιλιά” των ριάλιτι – Το φυσάει και δεν κρυώνει ο Ατζούν! εμφανίστηκε πρώτα στο Sports365.

Source link