Σασμός Spoiler: Η πορεία του Μαθιού, της Άννας και του Αστέρη στην σειρά! (Vids)

0
79

Η νέα σειρά Σασμός Spoiler στον Alpha! Μια υπερπαραγωγή με τα γυρίσματα να γίνονται κυρίως στην Κρήτη αλλά και σε άλλα μέρη της Ελλάδας. Μια ιστορία που θα καθηλώσει το τηλεοπτικό κοινό. 

Δύο οικογένειες σε σύγκρουση. Ένας ατέρμονος κύκλος αίματος συνεχίζεται και η παλιά βεντέτα ξυπνά σαν εφιάλτης. Η μνήμη των νεκρών ζητά εκδίκηση. Οι λέξεις ποτέ δεν είχαν αρκετή δύναμη για να περιγράψουν τόσο ακραία συναισθήματα. Και κάπου εκεί δύο νέοι δοκιμάζοντας την αγάπη, έρχονται αντιμέτωποι με τα συναισθήματά τους. Θα μπορούσε ο έρωτας να επιφέρει τη συμφιλίωση, τον πολυπόθητο «Σασμό»;

Αλ. Κωτσοβούλου:

Κάνει αποκαλύψεις για τον «Σασμό»!

Η Αλίνα Κωτσοβούλου μίλησε για τον ρόλο της στην αγαπημένη σειρά.

Ορφ. Αυγουστίδης:

Η Μ. Τζομπανάκη είναι η καλύτερη γιαγιά

Ο Ορφέας Αυγουστίδης μιλά για τη μητέρα του, Μαρία Τζομπανάκη, ενώ δίνει και… spoiler για τα επόμενα “βήματα” του Αστέρη για την εγκυμοσύνη της Αργυρούς.

«Ο ρόλος του μπαμπά είναι ωραίος. Η σχέση Αργυρούς – Αστέρη θα επηρεάσει πολύ κόσμο», δηλώνει ο Ορφέας Αυγουστίδης, που μικλά για τη σχέση με τη μητέρα του, για τον ρόλο του μπαμπά αλλά και για τις εξελίξεις στη δραματική σειρά

Δ. Λάλος:

Ο κόσμος με αγαπά σαν «Μαθιό»!

Ο Δημήτρης Λάλος μίλησε για τον ρόλο του στην αγαπημένη σειρά του Alpha.

Σου αρέσουν τα Spoiler;

Για όλους εσάς, που θέλετe να μαθαίνετε πρώτοι τις εξελίξεις για το αγαπημένο σας ριάλιτι ή αγαπημένη σειρά και είστε κολλημένοι με το Facebook μπορείτε καθημερινά να επισκέπτεστε την σελίδα μας και θα διαβάζετε αποκλειστικά για spoiler. Μπορείτε να την επισκεφτείτε εδώ: (ΚΛΙΚ)

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (linkSports365.gr

Το άρθρο Σασμός Spoiler: Η πορεία του Μαθιού, της Άννας και του Αστέρη στην σειρά! (Vids) εμφανίστηκε πρώτα στο Sports365.

Source link