Σπαλέτι: Η χειρονομία που…δεν έκανε και δεν άρεσε στην Σπαρτάκ!

0
84

Δεν άρεσε καθόλου στη Σπαρτάκ Μόσχας η κίνηση του Λουτσιάνο Σπαλέτι. Η ρώσικη ομάδα επικράτησε της Νάπολι με 2 – 1 για την πέμπτη αγωνιστική στο Europa League. Κάτι που φαίνεται να μην άρεσε καθόλου στον Ιταλό τεχνικό. Μετά το τέλος του αγώνα, ο Ρούι Βιτόρια πήγε να δώσει το χέρι του όμως ο προπονητής των «παρτενοπέι» αρνήθηκε να το δώσει.

Στη συνέντευξη Τύπου ο Σπαλέτι ρωτήθηκε για το εν λόγω περιστατικό και εξήγησε τον λόγο για τον οποίο πήρε τη συγκεκριμένη απόφαση.

«Δεν με χαιρέτησε πριν από το παιχνίδι. Τότε είναι που δίνεις τα χέρια με τον άλλο προπονητή, όχι στο τέλος μόνο επειδή κέρδισες», είπε ο Σπαλέτι στο Sky Sport Italia«Πηγαίνω πάντα για να χαιρετήσω τον φιλοξενούμενο προπονητή πριν από το παιχνίδι. Είναι πολύ εύκολο να το κάνετε μετά μόνο όταν έχετε κερδίσει. Πρέπει να καλωσορίσεις κάποιον στο γήπεδό σου», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Πάντως από την πλευρά της η Σπαρτάκ Μόσχας χαρακτήρισε «κλόουν» τον Σπαλέτι μέσω του λογαριασμού της στο Twitter. Δεν θεώρησε σωστή τη χειρονομία του.

Το άρθρο Σπαλέτι: Η χειρονομία που…δεν έκανε και δεν άρεσε στην Σπαρτάκ! εμφανίστηκε πρώτα στο Sports365.