5 κορυφαίες SEO τεχνικές για τη βελτίωση της κατάταξης

0
133
5 κορυφαίες SEO τεχνικές για τη βελτίωση της κατάταξης

5 κορυφαίες SEO τεχνικές για τη βελτίωση της κατάταξης.

Σήμερα θα σας αποκαλύψουμε 5 εξαιρετικές SEO τεχνικές για να επιτύχετε τη βελτιστοποίηση της ιστοσελίδας σας ώστε να καταταχθεί η ιστοσελίδα σας υψηλότερα στην αναζήτηση.

Με εκατοντάδες δισεκατομμύρια ιστοσελίδες στο ευρετήριο της Google, θα πρέπει να βελτιστοποιήσετε τον προϋπολογισμό σας για την ανίχνευση για να παραμείνετε ανταγωνιστικοί.

Εδώ δίνονται 5 συμβουλές και κόλπα για να βελτιστοποιήσετε την ταχύτητα ανίχνευσης. Αλλά και να βοηθήσετε τις ιστοσελίδες σας να καταταχθούν υψηλότερα στην αναζήτηση.

1. Ενημερώστε τακτικά το περιεχόμενό σας.

Οι μηχανές αναζήτησης θα ανιχνεύσουν την ιστοσελίδα σας πιο τακτικά αν παράγετε νέο περιεχόμενο σε τακτική βάση.

Αυτό είναι ιδιαίτερα χρήσιμο για τους εκδότες που χρειάζονται οι νέες ιστορίες τους να δημοσιεύονται και να κατατάσσονται σε τακτική βάση.

Η παραγωγή περιεχομένου σε τακτική βάση σηματοδοτεί στις μηχανές αναζήτησης ότι το website σας βελτιώνεται διαρκώς. Επίσης, δημοσιεύει νέο περιεχόμενο και ως εκ τούτου πρέπει να ανιχνεύεται πιο συχνά για να φτάσει στο κοινό που επιθυμεί.

2. Υποβάλετε ένα Sitemap σε κάθε μηχανή αναζήτησης.

Μία από τις καλύτερες συμβουλές για την κατάταξη μέχρι σήμερα παραμένει η υποβολή ενός sitemap στο Google Search Console και στο Bing Webmaster Tools. Μπορείτε να δημιουργήσετε μια έκδοση XML χρησιμοποιώντας μια γεννήτρια sitemap.

Ή να δημιουργήσετε έναν χειροκίνητα στο Google Search Console επισημαίνοντας την κανονική έκδοση κάθε σελίδας που περιέχει διπλότυπο περιεχόμενο.

3. Βελτιστοποιήστε την εσωτερική σας σύνδεση.

Η εδραίωση μιας σταθερής αρχιτεκτονικής πληροφόρησης είναι ζωτικής σημασίας για να διασφαλιστεί ότι η ιστοσελίδα σας δεν είναι μόνο σωστά καταχωρημένος αλλά και σωστά οργανωμένος.

5 κορυφαίες SEO τεχνικές για τη βελτίωση της κατάταξης

Η δημιουργία υπηρεσιών κύριων κατηγοριών, στις οποίες μπορούν να κάθονται σχετικές ιστοσελίδες, μπορεί να βοηθήσει τις μηχανές αναζήτησης να καθορίσουν σωστά την ευρετηρίαση περιεχομένου των ιστοσελίδων.

Αυτό, κάτω από ορισμένες κατηγορίες, όταν η πρόθεση μπορεί να μην είναι σαφής.

4. Βαθιά σύνδεση με απομονωμένες ιστοσελίδες.

Εάν μια ιστοσελίδα στο website σας ή σε ένα subdomain δημιουργείται μεμονωμένα ή υπάρχει κάποιο σφάλμα που εμποδίζει την ανίχνευσή της, τότε;

Τότε μπορείτε να την ευρετηριάσετε αποκτώντας έναν σύνδεσμο σε ένα εξωτερικό domain.

Αυτή είναι μια ιδιαίτερα χρήσιμη στρατηγική για την προώθηση νέων κομματιών περιεχομένου στον ιστότοπό σας και την καταχώρησή τους με μεγαλύτερη ταχύτητα.

5. Διορθώστε τις σελίδες με ετικέτες Noindex.

Κατά τη διάρκεια της ανάπτυξης της ιστοσελίδας σας, μπορεί να έχει νόημα να εφαρμόσετε μια ετικέτα noindex.

Σε σελίδες που μπορεί να είναι απλά διπλότυπες. Να προορίζονται μόνο για χρήστες που πρέπει να αναλάβουν κάποια ενέργεια.

Ανεξάρτητα από αυτό, μπορείτε να προσδιορίσετε ιστοσελίδες με ετικέτες noindex. Οι ετικέτες που εμποδίζουν την ανίχνευση χρησιμοποιώντας ένα δωρεάν ηλεκτρονικό εργαλείο όπως το Screaming Frog.

Το plugin Yoast για το WordPress σας επιτρέπει να αλλάξετε εύκολα μια σελίδα από index σε noindex. Θα μπορούσατε επίσης να το κάνετε αυτό χειροκίνητα στο backend των σελίδων του website σας.

*ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ΡΗΤΑ η αντιγραφή και οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου της ιστοσελίδας, -ακόμα και με αναφορά της πηγής με ενεργό σύνδεσμο-, χωρίς έγγραφη άδεια του εκδότη.