Η Ροδούλα θα δώσει το παρών στη SIAL Paris από 21 έως 25 Οκτωβρίου!

87

Στο Παρίσι θα χτυπήσει η καρδιά της ΡΟΔΟΥΛΑΣ τις επόμενες μέρες!

Η Διεθνή Έκθεση SIAL Paris είναι προ των πυλών και η κορυφαία ελληνική εταιρεία κατεψυγμένων προϊόντων ζύμης και γλυκού ΡΟΔΟΥΛΑ είναι έτοιμη να δώσει εντυπωσιακό παρών!

Από 21 έως 25 Οκτωβρίου 2018, πιστή στο ραντεβού της με παρουσία στις μεγαλύτερες εκθέσεις σε όλον τον κόσμο, θα είναι στο Εκθεσιακό Πάρκο PARIS NORD VILLEPINTE, στο Παρίσι/Γαλλία, και συγκεκριμένα στο HALL 5A STAND R189.

Η Διεθνής Έκθεση SIAL αποτελεί μια από τις σπουδαιότερες Διεθνείς Εκθέσεις Τροφίμων – Ποτών στον κόσμο και διοργανώνεται κάθε δύο χρόνια. Τη φετινή χρονιά, το 2018, φιλοδοξεί να αποτελέσει τη μεγαλύτερη πηγή έμπνευσης από ποτέ για την παγκόσμια βιομηχανία τροφίμων.

7.020 επιχειρήσεις από περισσότερες από 109 χώρες θα παρουσιάσουν τα προϊόντα τους στους επαγγελματίες του retail και γενικότερα του κλάδου τροφίμων.

Περίπου το 1/3 των εκθετών θα παρουσιάσουν προϊόντα τροφίμων, από συστατικά έως μεταποιημένα προϊόντα, συμπεριλαμβανομένων των φρέσκων προϊόντων.

Στην SIAL την πιο ολοκληρωμένη παγκόσμια έκθεση στο χώρο της εστίασης θα παρουσιαστούν: μαγειρεμένα και αλατισμένα κρέατα, κονσέρβες και διατηρημένα τρόφιμα, γκουρμέ φαγητά, γλυκά παντοπωλεία, φρέσκα φρούτα και λαχανικά, κατεψυγμένα προϊόντα, ημιεπεξεργασμένα προϊόντα διατροφής, συστατικά και λύσεις outsourcing, βιολογικά προϊόντα, προϊόντα υγείας και συμπληρώματα διατροφής κ.α.

Η ομάδα της Ροδούλας είναι έτοιμη να παρουσιάσει τα υπέροχα προϊόντα της στην κορυφαία στο είδος παγκόσμια αυτή έκθεση και να εκπροσωπήσει επάξια την Ελλάδα, όπως κάνει πάντα άλλωστε!

Η SIAL φέρνει σε επαφή παραγωγούς και αγοραστές από όλο τον κόσμο. Αποκαλύπτει τις τάσεις και τις καινοτομίες που διαμορφώνουν τη βιομηχανία τροφίμων του αύριο ενεργώντας ως ένα παγκόσμιο επιχειρηματικό κέντρο, που παρέχει εξαιρετική απόδοση της επένδυσης και υψηλής ποιότητας αγοραστές.

Και η Ροδούλα θα είναι εκεί και θα γίνει μέρος της γαστριμαργικής παγκόσμιας ιστορίας!

 

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ