Μάι19 , 2022

  MasterChef 6 Αποχώρηση (12/04): Το λαβράκι έστειλε στο σπίτι της την Βασιλική!

  Related

  Share

  MasterChef 6 ΑποχώρησηMasterChef 6 Αποχώρηση

  Ο διαγωνισμός μαγειρικής συνεχίστηκε την Τρίτη 12/04 στο MasterChef 6 του STAR, με την παρέα του τάκου να τα δίνει όλα για την παραμονή στο σπίτι.

  Με τους αγαπημένους κριτές που αποτελούν την σταθερά του διαγωνισμού, Σωτήρη Κοντιζά, Πάνο Ιωαννίδη και Λεωνίδα Κουτσόπουλο, και τον καλεσμένο Σεφ Γιάννη Τσικουδάκη.

  Διαβάστε εδώ όλα όσα έγιναν χθες.

  Οι υποψήφιοι προς αποχώρηση

  Ελισάβετ, Μάριος, Βασιλική

  Μάριος, Βασιλική και Ελισάβετ βρέθηκαν υποψήφιοι πρώτο τραπέζι πίστα στον τάκο, και έπρεπε να υπερασπιστούν τη θέση τους στον διαγωνισμό. Δύο θα επέστρεφαν στο σπίτι, ένας θα αποχωρούσε οριστικά. οριστικά.

   

  Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

   

  Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη MasterChef GR (@masterchefgr)

  Καλεσμένος ο chef de cuisine Μπάμπης Κουκουδάκης.  Δημιουργός απόλυτων πρωτότυπων πιάτων που «γιορτάζουν» την ελληνική κουζίνα, μέσα από ένα διεθνές πρίσμα μαγειρικών τεχνικών. Είναι κάτι που προσφέρει σταθερά εδώ και χρόνια.

  Χρήση κάρτας ασυλίας;

  Η Καλλιόπη δεν έκανε χρήση της κάρτας ασυλίας.

  Μονομαχία σε πιάτο αντιγραφής.

  Είχαμε μια ιδιαίτερη τριάδα. Ο μεν Μάριος που θεωρητικά ήταν ο καλύτερος μάγειρας βάση των όσων έχουμε δει, αλλά σε φθίνουσα πορεία από την ημέρα που αποχώρησε ο Γρηγόρης. Από την άλλη η Βασιλική μόνο η ίδια πιστεύει στα πιάτα της, γιατί όταν πάει στους κριτές ακούει αρκετές παρατηρήσεις, και η Ελισάβετ που εκτός από λίγα γλυκά δεν μας έχει πείσει. Ο Γιάννος δεν έχει κάρτα ασυλίας και τα πράγματα ήταν δύσκολα.

  Πιάτο αντιγραφής

  Λαυράκι μαριναρισμένο σε pisco με πικάντικη σάλτσα αγουρίδας

  Χρόνος παρασκευής 60 λεπτά.

  Πολλά κέφια κατά την διάρκεια που οι υποψήφιοι μαγείρευαν στην κουζίνα, από τους κριτές.

  Κουτσόπουλος – Κοντιζάς σε τρελά κέφια!

  Μέσα σε 60 λεπτά, η Ελισάβετ, η Βασιλική και ο Μάριος έπρεπε να αντιγράψουν πιστά το πιάτο του καλεσμένου chef. Μπορεί να φάνηκε εύκολο όμως μέχρι και την τελευταία στιγμή παιδεύτηκαν οι επίδοξοι MasterChefs.

  Τι είπαν οι κριτές.

  Αξιόλογες και οι τρεις προσπάθειες με κοινό αρνητικό σημείο η αστοχία στην σάλτσα.

   

  Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

   

  Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη MasterChef GR (@masterchefgr)

  Βαθμολογία

  Ελισάβετ: 7 – 8 – 8 – 7 (30)

  Μάριος: 8 – 8 – 9 – 8 (33)

  Βασιλική 6 – 7 – 7 – 7 (27)

  Μια παρατήρηση ότι η Ελισάβετ αν και είχε μακράν την χειρότερη σάλτσα που χάλασε όλη την γεύση του πιάτου με το πολύ περισσότερο λάδι που είχε, πήρε πολύ ευνοϊκή βαθμολογία, σε αντίθεση με την Βασιλική.

  Η Βασιλική δεν τα κατάφερε και αποχώρησε από το σπίτι.

  Μείνετε συντονισμένοι στο Sports365.gr γιατί καθημερινά ανεβάζουμε MasterChef 6 Spoiler. ΕΔΩ μαθαίνετε πάντα πρώτοι γύρο από το αγαπημένο σας reality.

  Το άρθρο MasterChef 6 Αποχώρηση (12/04): Το λαβράκι έστειλε στο σπίτι της την Βασιλική! εμφανίστηκε πρώτα στο Sports365.

  Source link