Οκτώβριος22 , 2021

  O Γιώργος Κοντραφούρης και το Τρίο του στον Kήπο του Μεγάρου

  Related

  Share


  Πρώτη καταχώρηση: Τετάρτη, 30 Ιουνίου 2021, 20:37

  Ο παγκοσμίου φήμης πιανίστας και οργανίστας Γιώργος Κοντραφούρης, ύστερα από μια δημιουργική περίοδο αναζήτησης και μεγάλης διεθνούς πορείας επιστρέφει στη γενέτειρά του, την Ελλάδα, για μία και μοναδική εμφάνιση, τη Δευτέρα 12 Ιουλίου στις 9:00 το βράδυ, στον Κήπο του Μεγάρου, ιδανικό χώρο ανάδειξης καλλιτεχνών με σημαντική διαδρομή στις μουσικές σκηνές του κόσμου.

  Ο σπουδαίος τζαζίστας και το Τρίο του, που αποτελείται από τον ίδιο στο πιάνο, τον Κίμωνα Καρούτζο στο μπάσο και τον Jason Wastor στα ντραμς, θα μας παρουσιάσουν την τελευταία τους δουλειά με τίτλο «The Passing» σε μια συναυλία, στην οποία θα τηρηθούν όλα τα προβλεπόμενα μέτρα υγειονομικής προστασίας.

  Ο δίσκος κυκλοφόρησε τον Ιανουάριο του 2020 με πέντε νέες δημιουργίες του Γιώργου Κοντραφούρη αλλά και με δύο διασκευές παλιότερων, αγαπημένων του κομματιών.

  Αυτή την ατμοσφαιρική βραδιά, οι συνθέσεις του γνωστού jazzman θα χαράξουν στο μυαλό μας μια μαγική καλοκαιρινή ανάμνηση, με το Tρίο του να μας ταξιδεύει στα μονοπάτια της τζαζ, μέσα από μια μουσική δροσερή, νεανική και ανάλαφρη. Ένα ταξίδι που τόσο μας έχει λείψει και που τόσο αποζητούμε.

  Γιατί τα καλοκαίρια μας δεν έχουν νόημα χωρίς ζωντανή μουσική…

  Γιώργος Κοντραφούρης | πιάνο
  Κίμωνας Καρούτζος | μπάσο
  Jason Wastor | ντραμς

  Η προπώληση έχει αρχίσει

  Συμπαραγωγή
  PURE AMKE – ΜΜΑ

  Τιμή εισιτηρίου
   15 ευρώ (γενική είσοδος)
   
  Eισιτήρια
  210 72 82 333
  megaron.gr
  και σε όλα τα καταστήματα

   

   


  Τελευταία ενημέρωση: Τετάρτη, 30 Ιουνίου 2021, 20:37

  Πηγή