Ο καλύτερός της φίλος μίλησε για τις τελευταίες μέρες της αείμνηστης τραγουδίστριας

0
163


Πρώτη καταχώρηση: Τετάρτη, 16 Ιουνίου 2021, 14:23

Δέκα χρόνια μετά τον θάνατό της Έιμι Γουάινχαουζ ο καλύτερος της φίλος και συγκάτοικός της για μία δεκαετία, αναφέρθηκε στην αείμνηστη τραγουδίστρια, στους αγώνες της με την ψυχική υγεία, τις εξαρτήσεις και τη συνεχή πίεση της παγκόσμιας φήμης.

Ο Τάιλερ Τζέιμς συνάντησε αρχικά την τραγουδίστρια όταν εκείνη ήταν 12 ετών και εκείνος 13 ετών, στη Σχολή Θεάτρου, έμεινε μαζί της μέχρι την ενηλικίωση και συγκατοικούσαν στο σπίτι του, στο Κάμντεν, στο Λονδίνο τα τελευταία χρόνια της ζωής της.

Οι δυο τους δέχονταν από κοινού προτάσεις από δισκογραφικές εταιρείες, αν και ήταν η Έιμι Γουάινχαουζ που έγινε απροσδόκητα γνωστή σε όλο τον κόσμο, αλλά όπως σημειώνει ο Τζέιμς, στο τέλος «λαχταρούσε την κανονικότητα».

Στις 23 Ιουλίου του 2011, ο Τζέιμς έφτασε στο σπίτι – έχοντας βγει έξω σε μια προσπάθεια να την αναγκάσει να σταματήσει να πίνει αλκοόλ – και βρήκε ένα ασθενοφόρο παρκαρισμένο έξω.

Σε νέα συνέντευξή του στην εφημερίδα The Times, περιγράφει τη σκηνή και λέει: «Ήταν σαν πρεμιέρα ταινίας εκεί έξω». Η Έιμι Γουάινχαουζ επιβεβαιώθηκε ότι πέθανε σε ηλικία 27 ετών από δηλητηρίαση από αλκοόλ. Ο εθισμός στο αλκοόλ επιδεινώθηκε από τις μακροπρόθεσμες επιπτώσεις της βουλιμίας.

 


Τελευταία ενημέρωση: Τετάρτη, 16 Ιουνίου 2021, 14:24

Πηγή