Survivor 5 (20/02): 1η ασυλία – Αυτή ομάδα κερδίζει σήμερα και είναι ασφαλής!

0
170

Survivor 5 (3)Survivor 5 (3)

Non Stop στην δράση στον Άγιο Δομίνικο, και την Κυριακή 20/02 έχουμε τον αγώνα 1ης ασυλίας που θα συνοδεύεται με φαγητό. Το Survivor συνεχίζει να μοιράζει συναρπαστικές στιγμές μέσα από την συχνότητα του ΣΚΑΙ.

Οι πραγματικοί κερδισμένοι της εβδομάδας που πέρασε ήταν οι Μπλε και τελικά φαίνεται και στους στίβους μάχης. Δύο συνεχόμενες νίκες και το στομάχι αρχίζει να γεμίζει.

Οι Μπλε φαίνεται ότι περιμένουν πολλες νίκες στην συνέχεια.

Δεν εξηγείται ότι έκαναν χορευτικά για τους πανηγυρισμούς τους.

Όλοι οι χορευτικοί πανηγυρισμοί των Μαχητών

{“@context”:”http://schema.org”,”@type”:”VideoObject”,”name”:”Όλοι οι χορευτικοί πανηγυρισμοί των Μαχητών”,”description”:”SURVIVOR. Το απόλυτο παιχνίδι επιβίωσης είναι για 5η σεζόν στον ΣΚΑΪ. Συναρπαστικό, γεμάτο ένταση και αγωνία και με παίκτες αποφασισμένους να παραμείνουν μέχρι το τέλος. “Διάσημοι” και “Μαχητές” δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό στον στίβο μάχης έχοντας ως μοναδικό στόχο τη νίκη. Στον Άγιο Δομίνικο, οι παίκτες, πέρα από τις δύσκολες συνθήκες διαβίωσης, καλούνται να έρθουν αντιμέτωποι με απαιτητικές δοκιμασίες και απρόοπτα εμπόδια και να αναμετρηθούν όχι μόνο μεταξύ τους, αλλά πάνω από όλα με τον ίδιο τους τον εαυτό.”,”thumbnailUrl”:”https://i4thumbs.glomex.com/dC1idjJwdndiMjRzeGwvMjAyMi8wMi8xOS8yMS8yNl8wMl82MjExNjA2YTE5ZmRiLmpwZw==/profile:player-960×540″,”duration”:”PT4M5S”,”uploadDate”:”2022-02-19T21:31:00.000Z”,”embedUrl”:”https://player.glomex.com/integration/1/iframe-player.html?integrationId=eexbs1ikzd1lvi8&playlistId=v-ci0bjhcb4rkp”,”provider”:{“@type”:”Organization”,”name”:”glomex GmbH”,”logo”:{“@type”:”ImageObject”,”url”:”https://player.glomex.com/logo_v@2x.png”,”width”:136,”height”:146}}}

Στους Μπλε έχουν βγει τα μαχαίρια. Χοντρές κουβέντες ακούγονται μεταξύ τους. Πως θα συνυπάρξουν;

Ο Μαρτίκας και Ασημίνα και όποιος αντέξει. Αλλάοι νίκες λειτουργούν ως φάρμακο στους Μπλε και μέχρι και ξεμάτιασμα την ώρα του αγώνα έκανε η Ασημίνα στον Σπύρο.

Είχαμε και ιδιαίτερα μαθήματα φωνητικής του Αρσενίου στην Βρισηίδα. Κάτι θα παιχτεί όπως λέγεται μεταξύ τους. Φωνάζουν και οι δύο πολλοί και το ματσάρισμα δείχνει καλό.

Είχαμε τον αγώνα επάθλου φαγητού.

Μπουγάτσα Θεσσαλονίκης και τα μυαλά στα κάγκελα για τους παίχτες.

Στίβος μάχης για μεγάλα παιδιά, και η ταχύτητα, και ο στόχος έπαιξαν σημαντικό ρόλο.

Φάνηκε ότι οι Μπλε έχουν άλλη ψυχολογία. Από την άλλη οι Κόκκινοι σαν να έχουν πιάσει το ταβάνι τους.

Μπήκαν δυνατά οι Μαχητές και έκαναν το 5-0.

Προσπάθησαν να αντιδράσουν οι διάσημοι. Πήραν κάποιες νίκες…

Αλλά οι Μαχητές δεν είχαν καμία διάθεση να χάσουν την μπουγάτσα.

Τελικά κέρδισαν σχετικά εύκολα, και ντούμπλαραν τις νίκες τους.

Πανηγύρια για τους Μπλε για τη 2η σερί νίκη

{“@context”:”http://schema.org”,”@type”:”VideoObject”,”name”:”Πανηγύρια για τους Μπλε για τη 2η σερί νίκη”,”description”:”SURVIVOR. Το απόλυτο παιχνίδι επιβίωσης είναι για 5η σεζόν στον ΣΚΑΪ. Συναρπαστικό, γεμάτο ένταση και αγωνία και με παίκτες αποφασισμένους να παραμείνουν μέχρι το τέλος. “Διάσημοι” και “Μαχητές” δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό στον στίβο μάχης έχοντας ως μοναδικό στόχο τη νίκη. Στον Άγιο Δομίνικο, οι παίκτες, πέρα από τις δύσκολες συνθήκες διαβίωσης, καλούνται να έρθουν αντιμέτωποι με απαιτητικές δοκιμασίες και απρόοπτα εμπόδια και να αναμετρηθούν όχι μόνο μεταξύ τους, αλλά πάνω από όλα με τον ίδιο τους τον εαυτό.”,”thumbnailUrl”:”https://isthumbs.glomex.com/dC1idjJwdndiMjRzeGwvMjAyMi8wMi8xOS8yMC8wMV8xMV82MjExNGM4NzNjYjgwLmpwZw==/profile:player-960×540″,”duration”:”PT1M58S”,”uploadDate”:”2022-02-19T20:58:00.000Z”,”embedUrl”:”https://player.glomex.com/integration/1/iframe-player.html?integrationId=eexbs1ikzd1lvi8&playlistId=v-ci0a08pq0snl”,”provider”:{“@type”:”Organization”,”name”:”glomex GmbH”,”logo”:{“@type”:”ImageObject”,”url”:”https://player.glomex.com/logo_v@2x.png”,”width”:136,”height”:146}}}

Τελικό σκορ στον αγώνα επάθλου 10 – 3

Σοφιάννα: «Οι διακοπές των Διάσημων τελείωσαν» – Έξαλλος ο Άρης

{“@context”:”http://schema.org”,”@type”:”VideoObject”,”name”:”Σοφιάννα: «Οι διακοπές των Διάσημων τελείωσαν» – Έξαλλος ο Άρης”,”description”:”SURVIVOR. Το απόλυτο παιχνίδι επιβίωσης είναι για 5η σεζόν στον ΣΚΑΪ. Συναρπαστικό, γεμάτο ένταση και αγωνία και με παίκτες αποφασισμένους να παραμείνουν μέχρι το τέλος. “Διάσημοι” και “Μαχητές” δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό στον στίβο μάχης έχοντας ως μοναδικό στόχο τη νίκη. Στον Άγιο Δομίνικο, οι παίκτες, πέρα από τις δύσκολες συνθήκες διαβίωσης, καλούνται να έρθουν αντιμέτωποι με απαιτητικές δοκιμασίες και απρόοπτα εμπόδια και να αναμετρηθούν όχι μόνο μεταξύ τους, αλλά πάνω από όλα με τον ίδιο τους τον εαυτό.”,”thumbnailUrl”:”https://isthumbs.glomex.com/dC1idjJwdndiMjRzeGwvMjAyMi8wMi8xOS8yMC8xMF81Nl82MjExNGVkMGYyMDA4LmpwZw==/profile:player-960×540″,”duration”:”PT1M21S”,”uploadDate”:”2022-02-19T21:03:00.000Z”,”embedUrl”:”https://player.glomex.com/integration/1/iframe-player.html?integrationId=eexbs1ikzd1lvi8&playlistId=v-ci0ag9pa3vr5″,”provider”:{“@type”:”Organization”,”name”:”glomex GmbH”,”logo”:{“@type”:”ImageObject”,”url”:”https://player.glomex.com/logo_v@2x.png”,”width”:136,”height”:146}}}

 Η Μάχη της ασυλίας θα κρίνει πολλά. Άλλωστε εκεί είναι το ζουμί και για τις δύο ομάδες.

Αγώνας 1ης ασυλίας

Η ουσία για τις ομάδες δεν είναι φυσικά μόνο το έπαθλο φαγητού, αλλά οι ασυλίες. Ίσως περισσότερο οι ασυλίες, αφού εκεί παίζεται η παραμονή τους. Εκεί παίζεται όλο το παιχνίδι.

Η βελτίωση των νέων στους Μαχητές και η μεταγραφή του Ρώσου που είναι λίρα εκατό, είναι σημαντικό πλεονέκτημα. Σημαντικό ρόλο και η αποχώρηση Πελαγίας και Πουλή.

Φαίνεται ότι έχει γυρίσει η κατάσταση στο νησί. Οι Μπλε είναι με φουλ ψυχολογία και έρχονται με φόρα. Ακόμα και το κουιζ το κέρδισαν για πλάκα.

Αντίθετα οι Κόκκινοι ακόμα δεν έχουν καταλάβει ότι κάτι δεν πάει καλά και στην δική τους ομάδα, και νομίζουν ότι είναι απλά μια σύμπτωση οι δύο συνεχόμενες ήττες και θα επανέλθουν ξανά σε μεγάλα σερί.

Η αρχική μας εκτίμηση είναι ότι οι Μαχητές έχουν το προβάδισμα νίκης και θα πάνε ασφαλείς στο συμβούλιο.

Φυσικά θα ανέβει και το οριστικό μας για 100% σιγουριά.

Αν χάσουν οι Κόκκινοι λέτε ο μισθοφόρος να την πληρώσει για το μεγάλο ροχαλητό του;

Ακόμα ένα επιτυχημένο survivor spoiler.

{“@context”:”http://schema.org”,”@type”:”VideoObject”,”name”:”Survivor | Trailer | 20/02/2022″,”description”:”SURVIVOR. Το απόλυτο παιχνίδι επιβίωσης είναι για 5η σεζόν στον ΣΚΑΪ. Συναρπαστικό, γεμάτο ένταση και αγωνία και με παίκτες αποφασισμένους να παραμείνουν μέχρι το τέλος. “Διάσημοι” και “Μαχητές” δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό στον στίβο μάχης έχοντας ως μοναδικό στόχο τη νίκη. Στον Άγιο Δομίνικο, οι παίκτες, πέρα από τις δύσκολες συνθήκες διαβίωσης, καλούνται να έρθουν αντιμέτωποι με απαιτητικές δοκιμασίες και απρόοπτα εμπόδια και να αναμετρηθούν όχι μόνο μεταξύ τους, αλλά πάνω από όλα με τον ίδιο τους τον εαυτό.n#SurvivorGR”,”thumbnailUrl”:”https://i4thumbs.glomex.com/dC1idjJwdndiMjRzeGwvMjAyMi8wMi8xOS8yMi8zOV8yN182MjExNzE5ZmFmMThhLmpwZw==/profile:player-960×540″,”duration”:”PT1M35S”,”uploadDate”:”2022-02-19T22:40:29.000Z”,”embedUrl”:”https://player.glomex.com/integration/1/iframe-player.html?integrationId=eexbs1ikzd1lvi8&playlistId=v-ci0dt20u890p”,”provider”:{“@type”:”Organization”,”name”:”glomex GmbH”,”logo”:{“@type”:”ImageObject”,”url”:”https://player.glomex.com/logo_v@2x.png”,”width”:136,”height”:146}}}

Σου αρέσουν τα Spoiler;

Για όλους εσάς, που θέλετe να μαθαίνετε πρώτοι τις εξελίξεις στο survivor και είστε κολλημένοι με το Facebook μπορείτε καθημερινά να επισκέπτεστε την σελίδα μας και θα διαβάζετε αποκλειστικά για spoiler. Μπορείτε να την επισκεφτείτε ΕΔΩ: [ΚΛΙΚ].

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (linkSports365.gr.


Το άρθρο Survivor 5 (20/02): 1η ασυλία – Αυτή ομάδα κερδίζει σήμερα και είναι ασφαλής! εμφανίστηκε πρώτα στο Sports365.

Source link