Survivor 5 Spoiler (09/03): Έπαθλο φαγητού – Πέφτουν κορμιά και αυτή είναι η ομάδα που κερδίζει!

0
53

Survivor 5 SpoilerSurvivor 5 Spoiler

Συνέχεια την Τετάρτη (09/03) στην δράση και μετά το έπαθλο επικοινωνίας σειρά παίρνει ο αγώνας επάθλου φαγητού, και φυσικά η μεγάλη αποχώρηση. Το Survivor καθημερινά, εκτός Παρασκευής, συνεχίζει να μοιράζει συναρπαστικές στιγμές μέσα από την συχνότητα του ΣΚΑΙ.

Κάτι άλλαξε στο νησί. Μετά από μια μεγάλη περίοδο που δεν έβλεπαν νίκη οι διάσημοι, ξαφνικά κερδίζουν τρεις συνεχόμενους αγώνες, και οι μαχητές ψάχνονται, αλλά και φωνάζουν.

Οι Μαχητές έξω φρενών με τα κόλπα της παραγωγής, για να κερδίζουν οι διάσημοι!

Είδαμε τον πολύ άσχημο τραυματισμό της Ευρυδίκης, που χτύπησε πολύ άτσαλα με το κεφάλι σε μια κολώνα. Δυνατό χτύπημα που μάτωσε το κεφάλι της παίχτριας των διάσημων, και ελπίζουμε ότι όλα είναι καλά.

Ο Κατσαούνης σκέφτεται σε τι πόστο θα είχε τον Σάββα στα χωράφια στη Λάρισα.

Λέτε να ήξερε κάτι παραπάνω για την ψηφοφορία;

{“@context”:”http://schema.org”,”@type”:”VideoObject”,”name”:”Ο Κατσαούνης σκέφτεται σε τι πόστο θα είχε τον Σάββα στα χωράφια στη Λάρισα”,”description”:”SURVIVOR. Το απόλυτο παιχνίδι επιβίωσης είναι για 5η σεζόν στον ΣΚΑΪ. Συναρπαστικό, γεμάτο ένταση και αγωνία και με παίκτες αποφασισμένους να παραμείνουν μέχρι το τέλος. “Διάσημοι” και “Μαχητές” δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό στον στίβο μάχης έχοντας ως μοναδικό στόχο τη νίκη. Στον Άγιο Δομίνικο, οι παίκτες, πέρα από τις δύσκολες συνθήκες διαβίωσης, καλούνται να έρθουν αντιμέτωποι με απαιτητικές δοκιμασίες και απρόοπτα εμπόδια και να αναμετρηθούν όχι μόνο μεταξύ τους, αλλά πάνω από όλα με τον ίδιο τους τον εαυτό.”,”thumbnailUrl”:”https://imageservicethumbs.glomex.com/dC1idjJwdndiMjRzeGwvMjAyMi8wMy8wOC8xOC8zOV81OV82MjI3YTJmZmVjNDVmLmpwZw==/profile:player-960×540″,”duration”:”PT48S”,”uploadDate”:”2022-03-08T19:11:00.000Z”,”embedUrl”:”https://player.glomex.com/integration/1/iframe-player.html?integrationId=eexbs1ikzd1lvi8&playlistId=v-ciep9vtp9289″,”provider”:{“@type”:”Organization”,”name”:”glomex GmbH”,”logo”:{“@type”:”ImageObject”,”url”:”https://player.glomex.com/logo_v@2x.png”,”width”:136,”height”:146}}}

Γιατί έδειξε η παραγωγή το στόρυ της Σταυρούλας; Κάτι που δεν έχει κάνει ποτέ. και μάλιστα τώρα για άτομο που είναι στην κρίση του κοινού;

Άλλαξε στρατόπεδο ο Μαρτίκας 

«Ο Σάββας είναι γάιδαρος»

{“@context”:”http://schema.org”,”@type”:”VideoObject”,”name”:”Άλλαξε στρατόπεδο ο Μαρτίκας – «Ο Σάββας είναι γάιδαρος»”,”description”:”SURVIVOR. Το απόλυτο παιχνίδι επιβίωσης είναι για 5η σεζόν στον ΣΚΑΪ. Συναρπαστικό, γεμάτο ένταση και αγωνία και με παίκτες αποφασισμένους να παραμείνουν μέχρι το τέλος. “Διάσημοι” και “Μαχητές” δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό στον στίβο μάχης έχοντας ως μοναδικό στόχο τη νίκη. Στον Άγιο Δομίνικο, οι παίκτες, πέρα από τις δύσκολες συνθήκες διαβίωσης, καλούνται να έρθουν αντιμέτωποι με απαιτητικές δοκιμασίες και απρόοπτα εμπόδια και να αναμετρηθούν όχι μόνο μεταξύ τους, αλλά πάνω από όλα με τον ίδιο τους τον εαυτό.”,”thumbnailUrl”:”https://imthumbs.glomex.com/dC1idjJwdndiMjRzeGwvMjAyMi8wMy8wOC8xOC80MF8wMl82MjI3YTMwMjYyNjg0LmpwZw==/profile:player-960×540″,”duration”:”PT1M9S”,”uploadDate”:”2022-03-08T19:12:00.000Z”,”embedUrl”:”https://player.glomex.com/integration/1/iframe-player.html?integrationId=eexbs1ikzd1lvi8&playlistId=v-ciep9y89oahl”,”provider”:{“@type”:”Organization”,”name”:”glomex GmbH”,”logo”:{“@type”:”ImageObject”,”url”:”https://player.glomex.com/logo_v@2x.png”,”width”:136,”height”:146}}}

Έπαθλο φαγητού

Το φαγητό το κερδίζουν τελευταία οι μαχητές, αλλά με την φόρα που έχουν πάρει οι διάσημοι, τους έχει ανοίξει η όρεξη.

Που βρισκόμαστε; Οι διάσημοι έδειξαν ότι μπορούν να κερδίζουν και ας μην είναι ανταγωνιστικές οι γυναίκες τους.

Ταυτόχρονα, στους Μπλε έχουν και το θέμα της αποχώρησης μπροστά τους, αλλά και το θέμα της Σταυρούλας που έφερε μια μεγάλη αναστάτωση.

Ας είναι καλά η παραγωγή που την έδωσε κανονικά.

Δεν έχουμε δει ακόμα το trailer, για να ξέρουμε τον στίβο μάχης και αν απαιτείτε συνεργασία, ή θα το πάμε ξεχωριστά για μια ακόμα φορά άντρες και γυναίκες.

Η δική εικόνα που έχουμε μας επιτρέπει να βγάλουμε την δική μας εκτίμηση για το αγώνισμα της Τετάρτης.

Θέλουν να συνεχίσουν το σερί οι Κόκκινοι και να πάρουν μετά από καιρό το έπαθλο φαγητού.

Από την άλλη περιμένουμε να δούμε αντίδραση από τους μπλε, που αισθάνονται ότι πάνε να γκρεμίσουν ότι έχτιζαν τόσο καιρό.

Η αρχική μας εκτίμηση είναι ότι οι Μαχητές θα επανέλθουν στις νίκες, και θα απολαύσουν το έπαθλο φαγητού.

Φυσικά όπως κάνουμε πάντα θα ανέβει το οριστικό μας για 100% σιγουριά.

{“@context”:”http://schema.org”,”@type”:”VideoObject”,”name”:”Εντυπωσιακή ψαριά για τους Μπλε “,”description”:”SURVIVOR. Το απόλυτο παιχνίδι επιβίωσης είναι για 5η σεζόν στον ΣΚΑΪ. Συναρπαστικό, γεμάτο ένταση και αγωνία και με παίκτες αποφασισμένους να παραμείνουν μέχρι το τέλος. “Διάσημοι” και “Μαχητές” δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό στον στίβο μάχης έχοντας ως μοναδικό στόχο τη νίκη. Στον Άγιο Δομίνικο, οι παίκτες, πέρα από τις δύσκολες συνθήκες διαβίωσης, καλούνται να έρθουν αντιμέτωποι με απαιτητικές δοκιμασίες και απρόοπτα εμπόδια και να αναμετρηθούν όχι μόνο μεταξύ τους, αλλά πάνω από όλα με τον ίδιο τους τον εαυτό.”,”thumbnailUrl”:”https://i3thumbs.glomex.com/dC1idjJwdndiMjRzeGwvMjAyMi8wMy8wOC8xOS8wMV80NF82MjI3YTgxODZhMTU3LmpwZw==/profile:player-960×540″,”duration”:”PT1M33S”,”uploadDate”:”2022-03-08T19:17:00.000Z”,”embedUrl”:”https://player.glomex.com/integration/1/iframe-player.html?integrationId=eexbs1ikzd1lvi8&playlistId=v-ciepe8vu5cll”,”provider”:{“@type”:”Organization”,”name”:”glomex GmbH”,”logo”:{“@type”:”ImageObject”,”url”:”https://player.glomex.com/logo_v@2x.png”,”width”:136,”height”:146}}}

Σου αρέσουν τα Spoiler;

Για όλους εσάς, που θέλετe να μαθαίνετε πρώτοι τις εξελίξεις στο survivor και είστε κολλημένοι με το Facebook μπορείτε καθημερινά να επισκέπτεστε την σελίδα μας και θα διαβάζετε αποκλειστικά για spoiler. Μπορείτε να την επισκεφτείτε ΕΔΩ: [ΚΛΙΚ].

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (linkSports365.gr.


Το άρθρο Survivor 5 Spoiler (09/03): Έπαθλο φαγητού – Πέφτουν κορμιά και αυτή είναι η ομάδα που κερδίζει! εμφανίστηκε πρώτα στο Sports365.

Source link