Survivor 5 Spoiler (12/03): Έπαθλο φαγητού – Αυτή η ομάδα κερδίζει το Σάββατο!

0
63

Survivor 5 (1)Survivor 5 (1)

Κλείσαμε την Τετάρτη μια ακόμα αγωνιστική εβδομάδα με το επάθλου φαγητού, και φυσικά είχαμε την μεγάλη αποχώρηση. Το Survivor καθημερινά, εκτός Παρασκευής, συνεχίζει να μοιράζει συναρπαστικές στιγμές μέσα από την συχνότητα του ΣΚΑΙ.

Το Σάββατο η επιστροφή στην αγωνιστική δράση, αλλά οι εξελίξεις τρέχουν και έχουμε αρκετά νέα.

{“@context”:”http://schema.org”,”@type”:”VideoObject”,”name”:”Ο Σάββας αποχαιρετά τους συμπαίκτες του – Πλάνταξαν Ανδρέας&Μαίη”,”description”:”SURVIVOR. Το απόλυτο παιχνίδι επιβίωσης είναι για 5η σεζόν στον ΣΚΑΪ. Συναρπαστικό, γεμάτο ένταση και αγωνία και με παίκτες αποφασισμένους να παραμείνουν μέχρι το τέλος. “Διάσημοι” και “Μαχητές” δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό στον στίβο μάχης έχοντας ως μοναδικό στόχο τη νίκη. Στον Άγιο Δομίνικο, οι παίκτες, πέρα από τις δύσκολες συνθήκες διαβίωσης, καλούνται να έρθουν αντιμέτωποι με απαιτητικές δοκιμασίες και απρόοπτα εμπόδια και να αναμετρηθούν όχι μόνο μεταξύ τους, αλλά πάνω από όλα με τον ίδιο τους τον εαυτό.”,”thumbnailUrl”:”https://i1thumbs.glomex.com/dC1idjJwdndiMjRzeGwvMjAyMi8wMy8wOS8yMi8wMl8zNV82MjI5MjNmYmYwYjgyLmpwZw==/profile:player-960×540″,”duration”:”PT2M19S”,”uploadDate”:”2022-03-09T22:45:00.000Z”,”embedUrl”:”https://player.glomex.com/integration/1/iframe-player.html?integrationId=eexbs1ikzd1lvi8&playlistId=v-cifo8uminyi9″,”provider”:{“@type”:”Organization”,”name”:”glomex GmbH”,”logo”:{“@type”:”ImageObject”,”url”:”https://player.glomex.com/logo_v@2x.png”,”width”:136,”height”:146}}}

Μας χαιρέτησε ο Σάββας Κάλφας.

Ο Σπύρος Μαρτίκας έχει πολλα κανονάκια – Θα σπάσει το ρεκόρ του Ντάφυ;

Τελικά το τηλεοπτικό κοινό ψήφισε με αγωνιστικά κριτήρια όπως φάνηκε, ή καλύτερα μαχητικά όπως λέει και ο Κατσαούνης. Ο Μαρτίκας όπως όλα δείχνουν έχει βάλει στόχο να σπάσει το ρεκόρ του Ντάφυ στις αποχωρήσεις. Έχει ξεκινήσει πολύ δυνατά, και οι πιθανότητες είναι υπέρ του.

Οι Μαχητές έξω φρενών με τα κόλπα της παραγωγής, για να κερδίζουν οι διάσημοι!

Μια από τα ιδια στο τελευταίο έπαθλο φαγητού της Τετάρτης. Κλασικά η παραγωγή επέλεξε ξανά ξεχωριστούς αγώνες αντρών και γυναικών. Συνταγή που βγαίνει δεν αλλάζει. Σωστά παραγωγούλα;

Γυναίκες οι μαχητές, άντρες οι διάσημοι, πήγαμε στα μπαράζ, και τελικά όλα κρίθηκαν στον τελευταίο πόντο. Μια συνήθεια που έγινε λατρεία στην παραγωγή.

{“@context”:”http://schema.org”,”@type”:”VideoObject”,”name”:”Ποια ομάδα κερδίζει το έπαθλο φαγητού;”,”description”:”SURVIVOR. Το απόλυτο παιχνίδι επιβίωσης είναι για 5η σεζόν στον ΣΚΑΪ. Συναρπαστικό, γεμάτο ένταση και αγωνία και με παίκτες αποφασισμένους να παραμείνουν μέχρι το τέλος. “Διάσημοι” και “Μαχητές” δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό στον στίβο μάχης έχοντας ως μοναδικό στόχο τη νίκη. Στον Άγιο Δομίνικο, οι παίκτες, πέρα από τις δύσκολες συνθήκες διαβίωσης, καλούνται να έρθουν αντιμέτωποι με απαιτητικές δοκιμασίες και απρόοπτα εμπόδια και να αναμετρηθούν όχι μόνο μεταξύ τους, αλλά πάνω από όλα με τον ίδιο τους τον εαυτό.”,”thumbnailUrl”:”https://isthumbs.glomex.com/dC1idjJwdndiMjRzeGwvMjAyMi8wMy8wOS8yMS8xNl8zMV82MjI5MTkyZmVjYTI1LmpwZw==/profile:player-960×540″,”duration”:”PT3M26S”,”uploadDate”:”2022-03-09T22:02:00.000Z”,”embedUrl”:”https://player.glomex.com/integration/1/iframe-player.html?integrationId=eexbs1ikzd1lvi8&playlistId=v-cifmuc3nfmft”,”provider”:{“@type”:”Organization”,”name”:”glomex GmbH”,”logo”:{“@type”:”ImageObject”,”url”:”https://player.glomex.com/logo_v@2x.png”,”width”:136,”height”:146}}}

Σαρωτικοί την αγωνιστική εβδομάδα που κλείσαμε οι διάσημοι, και οι μαχητές ψάχνονται. Εκεί που ήταν καβάλα στο άλογο, βρέθηκαν από κάτω.

Δες όλα έγιναν την Τετάρτη εδώ!

Η αποχώρηση του Κάλφα σίγουρα θα κάνει καλό στην ομάδα των Μαχητών. Λιγότεροι παίχτες περισσότερα ραν, και ποιο γρήγορο διάβασμα του στόχου.

Λύθηκε το πρόβλημα της Σταυρούλας και το κοινό την κράτησε στο παιχνίδι. Μια πολύ καλή παίχτρια που θα βοηθήσει σίγουρα τους Μπλε. Κάτι που φάνηκε από την πρώτη κιόλας μέρα.

Οι διάσημοι έφαγαν, βρήκαν ψυχολογία, και δείχνουν να άφησαν στην άκρη για λίγο τα εσωτερικά τους προβλήματα. Ανέβηκε λίγο αγωνιστικά η Μυριέλα, και η Ναυσικά. Συνεχίζει πεσμένη η Βρισηίδα.

Έπαθλο φαγητού

Η κατάσταση στους Μπλε τους έχει κάνει να δουν διαφορετικά τους αγώνες ειδικά στους άντρες στις ομάδες, που πλέον την ακούνε πολύ από τις γυναίκες της ομάδας τους. Ξεκίνησαν προπονήσεις στον στόχο. Αναμένουμε να δούμε ένα καλύτερο Τάλα.

Ο στίβος μάχης είναι αρκετά απαιτητικός, και χρειάζεται πολύ δύναμη και ταχύτητα. Κάτι που ευνοεί την ομάδα των μαχητών, όπως έχουμε δει και στο παρελθόν. Λογικό είναι μετά τις συνεχόμενες ήττες να ψάξουν αντίδραση.

Οι Κόκκινοι πήραν ψυχολογία και έρχονται με σκοπό να συνεχίσουν στις νίκες.

Τι περιμένουμε να δούμε; Θα δούμε να αλλάζει η κατάσταση στο νησί;

H δική μας εικόνα και σύμφωνα με αυτά που αρχικά ξέρουμε το Σάββατο θα είναι ημέρα αλλαγής στον Άγιο Δομίνικο.

Οι Μπλε επανέρχονται στις νίκες και θα απολαύσουν ένα πολύ καλό έπαθλο φαγητού.

Οι Μαχητές κερδίζουν και ξεκινούν με το δεξί την νέα εβδομάδα, που θα είναι ανατρεπτική. Να το κρατήσετε αυτό.

Φυσικά όπως πάντα θα ανέβει και το οριστικό μας για 100% σιγουριά.

{“@context”:”http://schema.org”,”@type”:”VideoObject”,”name”:”Survivor | Trailer | 12/03/2022″,”description”:”nSURVIVOR. Το απόλυτο παιχνίδι επιβίωσης είναι για 5η σεζόν στον ΣΚΑΪ. Συναρπαστικό, γεμάτο ένταση και αγωνία και με παίκτες αποφασισμένους να παραμείνουν μέχρι το τέλος. “Διάσημοι” και “Μαχητές” δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό στον στίβο μάχης έχοντας ως μοναδικό στόχο τη νίκη. Στον Άγιο Δομίνικο, οι παίκτες, πέρα από τις δύσκολες συνθήκες διαβίωσης, καλούνται να έρθουν αντιμέτωποι με απαιτητικές δοκιμασίες και απρόοπτα εμπόδια και να αναμετρηθούν όχι μόνο μεταξύ τους, αλλά πάνω από όλα με τον ίδιο τους τον εαυτό.n#SurvivorGR”,”thumbnailUrl”:”https://imageservicethumbs.glomex.com/dC1idjJwdndiMjRzeGwvMjAyMi8wMy8wOS8yMi80OF8zMl82MjI5MmVjMGU3ZWY3LmpwZw==/profile:player-960×540″,”duration”:”PT1M15S”,”uploadDate”:”2022-03-09T22:50:03.000Z”,”embedUrl”:”https://player.glomex.com/integration/1/iframe-player.html?integrationId=eexbs1ikzd1lvi8&playlistId=v-cifk0t857vc9″,”provider”:{“@type”:”Organization”,”name”:”glomex GmbH”,”logo”:{“@type”:”ImageObject”,”url”:”https://player.glomex.com/logo_v@2x.png”,”width”:136,”height”:146}}}

Σου αρέσουν τα Spoiler;

Για όλους εσάς, που θέλετe να μαθαίνετε πρώτοι τις εξελίξεις στο survivor και είστε κολλημένοι με το Facebook μπορείτε καθημερινά να επισκέπτεστε την σελίδα μας και θα διαβάζετε αποκλειστικά για spoiler. Μπορείτε να την επισκεφτείτε ΕΔΩ: [ΚΛΙΚ].

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (linkSports365.gr.


Το άρθρο Survivor 5 Spoiler (12/03): Έπαθλο φαγητού – Αυτή η ομάδα κερδίζει το Σάββατο! εμφανίστηκε πρώτα στο Sports365.

Source link