Γεωργία Μπίκα: Η αντίδρασή της για το απαλλακτικό βούλευμα του 27χρονου που κατηγορείται για τον βιασμό της

0
76

Απαλλάσσεται από την κατηγορία βιασμού ο 27χρονος γόνος εύπορης οικογένειας που κατήγγειλε η Γεωργία Μπίκα ότι την κακοποίησε σεξουαλικά ανήμερα της Πρωτοχρονιάς σε ξενοδοχείο της Θεσσαλονίκης.

Το βούλευμα του δικαστηρίου τον απαλλάσσει από την κατηγορία, ενώ αποφασίστηκε να επιβληθούν τα δικαστικά έξοδα στην 24χρονη.

Η Γεωργία Μπίκα μετά τις εξελίξεις μοιράστηκε με ανάρτησή της τα συναισθήματά της:

«Ενημερώθηκα για το βούλευμα του συμβουλίου πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης ότι δέχεται την απαράδεκτη εισαγγελική πρόταση να τεθεί η υπόθεση μου στο αρχείο.

Θα συνεχίσω τις προσπάθειές μου ασκώντας όλα τα ένδικα μέσα για να παραπεμφθεί η υπόθεση μου στο ακροατήριο για να τεθούν υπόψη των δικαστών όλα τα σοβαρά ζητήματα που μένουν αναπάντητα μέχρι σήμερα μπροστά σε μία ανοιχτή και δημόσια διαδικασία. Είχα το Ψυχικό σθένος να βγω με το πρόσωπό μου δημόσια και να μιλήσω άμεσα για την κτηνωδία που βίωσα και κανείς δεν πρέπει να ξαναβιώσει. Υπόθεση μου βρίσκεται ακόμα σε πλήρη εξέλιξη. Με όλη μου την ψυχική δύναμη θα παλέψω μέχρι τέλους αναμένοντας τη δικαίωση. Ευχαριστώ όλους όσους με στηρίζουν».

The post Γεωργία Μπίκα: Η αντίδρασή της για το απαλλακτικό βούλευμα του 27χρονου που κατηγορείται για τον βιασμό της appeared first on Znews.