Ευθεία επίθεση της παθολογοανατόμου κατά της ιατροδικαστού Τσιόλα: «Εξέθεσε την υπόληψή μου, εξέθεσε την επιστημοσύνη μου. Λοιπόν όχι, είναι καιρός και ‘γω να ανταποδώσω»

0
67

Ντόμινο εξελίξεων πυροδότησε η είδηση ότι το Υπουργείο Δικαιοσύνης θα διατάξει πειθαρχική έρευνα για τους ιατροδικαστές που έβγαλαν λάθος πορίσματα στην υπόθεση της Πάτρας.

Η παθολογοανατόμος Αντιγόνη Μητσέλου που εξέτασε τα ιστολογικά της Ίριδας, μίλησε στο Live News και εξαπέλυσε επίθεση στην ιατροδικαστή Αγγελική Τσιόλα ότι της έκρυψε στοιχεία για την υπόθεση της Ίριδας.

«Είμαι καλή παθολογοανατόμος και περιέγραψα όλα τα ευρήματα που είναι ίδια με αυτά που βρήκαν στην Αθήνα.

Η κυρία αυτή (σ.σ. η ιατροδικαστής) έπρεπε να συγκρίνει, τα δικά της ευρήματα με τα δικά μου και να γράψει την αιτία θανάτου.

Εγώ δεν ευθύνομαι για την αιτία θανάτου, άλλη η δουλειά του ιατροδικαστή και άλλη η δουλειά του παθολογοανατόμου.

Ρώτησα τι νεκροψιακά και τι νεκροτομικά ευρήματα είχε και μου είπε: “Δεν βρήκα απολύτως τίποτα” και βγαίνει η κυρία αυτή μετά από έναν χρόνο και λέει ότι είχε εκχύμωση στο χείλος και ένα πανάκι με αίμα. Εγώ αυτά δεν τα γνώριζα. Ευτυχώς που είμαι επιμελής στη δουλειά μου και περιέγραψα όλα αυτά που είδα στα ιστολογικά» είπε χαρακτηριστικά.

«Εγώ όταν ξεκίνησε όλη αυτή η ιστορία και με ρωτούσαν για τον φλεβόκομβο, δεν είπα τίποτα για τα υπόλοιπα ευρήματα για να μην την εκθέσω, αλλά η κυρία βγήκε και με εξέθεσε τόσο άσχημα. Εξέθεσε την υπόληψή μου, εξέθεσε την επιστημοσύνη μου και τα πάντα. Λοιπόν όχι, είναι καιρός και ‘γω να ανταποδώσω κατά κάποιο τρόπο» συμπλήρωσε.

Επίσης, η Αντιγόνη Μητσέλου ανέφερε ότι ρώτησε αρκετές φορές την κυρία Τσιόλα αν υπήρχαν και άλλα ευρήματα, ωστόσο εκείνη απαντούσε αρνητικά. «Δεν βρήκα απολύτως τίποτα, ούτε νεκροψιακά, ούτε νεκροτομικά ευρήματα» ήταν η απάντησή της σύμφωνα με την παθολογοανατόμο.

«Δεν ανέφερε τίποτα. Το μόνο που μου είπε είναι ότι το πρώτο παιδάκι πέθανε από ανακοπή. Μετά από έναν χρόνο έμπλεξε άσχημα αυτή η ίδια και προσπαθεί να μπλέξει και εμένα. Ευτυχώς που κάνω τη δουλειά μου σωστά και δεν μπορεί να με αμφισβητήσει κανείς. Θα με καλέσουν για να πω τη γνώμη μου. Επειδή έκαναν λάθος δύο ιατροδικαστίνες πάει να πει ότι ο παθολογοανατόμος πάει να πει ότι έκανε κι αυτός λάθος; Όχι! Κανέναν έλεγχο δεν φοβάμαι».

The post Ευθεία επίθεση της παθολογοανατόμου κατά της ιατροδικαστού Τσιόλα: «Εξέθεσε την υπόληψή μου, εξέθεσε την επιστημοσύνη μου. Λοιπόν όχι, είναι καιρός και ‘γω να ανταποδώσω» appeared first on Znews.