Ηλέκτρα του Ευριπίδη με τη Μαρία Κίτσου και τον Δημήτρη Γκοτσόπουλο: Αναβάλλονται παραστάσεις της περιοδείας

0
68


Πρώτη καταχώρηση: Πέμπτη, 7 Ιουλίου 2022, 14:34

Έπειτα από επίσημη ανακοίνωση της εταιρείας παραγωγής που παρουσιάζει την παράσταση «Ηλέκτρα» του Ευριπίδη, έγινε γνωστό ότι μερικές από τις ημερομηνίες που είχαν προγραμματιστεί αναβλήθηκαν.

Ειδικότερα αναβλήθηκαν οχτώ παραστάσεις, ενώ η περιοδεία θα συνεχιστεί κανονικά από την Κυριακή 10 Ιουλίου.

«Η θεατρική παράσταση Ηλέκτρα του Ευριπίδη μετά από μία μικρή διακοπή λόγω της ασθένειας της Μαρίας Κίτσου ξεκινάει πάλι κανονικά την περιοδεία της από Κυριακή 10 Ιουλίου από τον Βόλο. Οι αναβληθείσες παραστάσεις έχουν ενταχθεί σε νέες ημερομηνίες. Ζητάμε συγνώμη από το κοινό για την αναστάτωση που δημιουργήθηκε», έγραφε η ανακοίνωση.

Η παράσταση, σε μετάφραση Στρατή Πασχάλη και σκηνοθεσία Γιώργου Λύρα, είχε ξεκινήσει περιοδεία σε ολόκληρη την Ελλάδα, κάνοντας πρεμιέρα στις 25 Ιουνίου στο Κατράκειο της Νίκαιας.

Οι νέες ημερομηνίες των παραστάσεων έχουν ήδη ανακοινωθεί στο viva.gr. Ενδεικτικά η παράσταση στο Θέατρο Βράχων, που είχε προγραμματιστεί για 2 Ιουλίου, μεταφέρθηκε στις 4 Σεπτεμβρίου.

Στον ρόλο της Ηλέκτρας είδαμε τη Μαρία Κίτσου, ενώ ο συμπρωταγωνιστής της στις «Άγριες Μέλισσες» Δημήτρης Γκοτσόπουλος ανέλαβε τον ρόλο του Ορέστη. Στον ρόλο του Γέροντα/Παιδαγωγού είναι ο Γιώργος Κωνσταντίνου. Το καστ συμπληρώνουν οι Γιώργος Δεπάστας, Σπύρος Κυριαζόπουλος, Νίκος Λεκάκης, Ιωάννα Μαυρέα, Ιάσονας Παπαματθαίου και Αντώνης Σταμόπουλος, ενώ ο Χορός αποτελείται από τις Φανή Αποστολίδου, Κορίνα Θεοδωρίδου, Πίνα Κούλογλου, Άννα Κωνσταντίνου, Γωγώ Παπαϊωάννου, Βάσια Χρήστου.

 


Τελευταία ενημέρωση: Πέμπτη, 7 Ιουλίου 2022, 14:34

Πηγή