Η νέα Ραδιοπτική παράσταση των Ginger Creepers

0
142


Πρώτη καταχώρηση: Κυριακή, 28 Μαρτίου 2021, 10:37

Η νέα Ραδιοπτική παράσταση των Ginger Creepers Theater Band έρχεται στις 30 Μαρτίου, 82 χρόνια ακριβώς από την πρώτη εμφάνιση του «σκοτεινού ιππότη».

Ένας ιός εξαπλώνεται και η Γκόθαμ μπαίνει σε καραντίνα. Οι πλουσιότεροι κάτοικοι της πόλης κλείνονται στο BabylonTowers, έναν μεγάλο εμπορικό πύργο στο κέντρο της, για να προστατευθούν. Σύντομα θα συνειδητοποιήσουν πως ανάμεσά τους βρίσκεται και ο πρώτος ξενιστής του ιού. Μοναδική ελπίδα για την πόλη, ο Μπάτμαν, ο οποίος έχει μείνει μόνος στους δρόμους, αναζητώντας τι να προστατέψει, έχοντας έναν αντίπαλο πέρα από τις δυνάμεις του.

Η νέα Ραδιοπτική παράσταση των Ginger CreepersThea ter Band έρχεται στις 30 Μαρτίου, 82 χρόνια ακριβώς από την πρώτη εμφάνιση του «σκοτεινού ιππότη». Παίρνοντας έναυσμα από τη σειρά κόμικ Batman: Contagion και το διήγημα Η Μάσκα Του Κόκκινου Θανάτου του Ε.Α. Πόε, οι Χρ. Καπενής / Γρ. Χατζάκης (GingerCreepers), χτίζουν έναν εσωστρεφή κόσμο στο μυαλό του σκοτεινού ήρωα και μαζί του περιπλανώνται στην πόλη αναζητώντας τα μυστικά της.

Συντελεστές:Σύλληψη, κείμενο, σκηνοθεσία: GingerCreepers
Μουσική: Βύρων Κατρίτσης
Εικαστική συνεργάτης/σχέδια: Ζωή Αρβανίτη
Κοστούμι: Λίλα Νόβα

Στον ρόλο του Μπάτμαν ο Βαγγέλης Στρατηγάκος
Ακούγονται: Χρήστος Καπενής, Βαγγέλης Στρατηγάκος
Φιλική Συμμετοχή: Δώρα Παρδάλη

30 & 31 Μαρτίου
21.00

Διάρκεια: 45’
Δωρεάν στο aejaa.com/video-room

*Την Τρίτη 29 Μαρτίου (21.00) στο aejaa.com/sonic-room, ζωντανή εκπομπή των Ginger Creepers με αφορμή την παράσταση Batman’sMask.

 


Τελευταία ενημέρωση: Κυριακή, 28 Μαρτίου 2021, 10:38

Πηγή