Η Πολυξένη Καράκογλου σε live streaming από το Seven Road studio

0
265


Πρώτη καταχώρηση: Κυριακή, 14 Μαρτίου 2021, 16:06

Η Πολυξένη Καράκογλου, παρέα με τη μουσική της παρέα, εμφανίζεται σε live streaming μετάδοση, αυτή την Τετάρτη 16 Μαρτίου (19.00). Πιο συγκεκριμένα μαζί της θα είναι οι Αλέξανδρος Κούρος στο πιάνο, Γιώργος Ντινάκος στην κιθάρα και Μάριος Ιβάν Παπούλιας στο βιολί και στην κιθάρα.

Το live είναι μια πρωτοβουλία του Seven Road studio και θα μεταδοθεί από το κανάλι τους https://www.youtube.com/channel/UCnGl-VDElOe6Wcj6OSQ3p1g  με ελεύθερη “είσοδο”.

Η ίδια η Πολυξένη γράφει για την ανάγκη της για το συγκεκριμένο εναλλακτικό Live:

«Μέσα στις νέες συνθήκες που έχουν καθιερωθεί εδώ και ένα χρόνο πια, και σε μια προσπάθεια να βγάλω το κεφάλι έξω από το νερό, όφειλα στον εαυτό μου να βρω εναλλακτική… Εναλλακτική στο να τραγουδήσω, εναλλακτική στο να μοιραστώ.

»Αντί για μάτια που μιλούν και πρόσωπα που χαμογελούν θα κοιτώ τα σχόλια σας.Και αντί για χειροκρότημα θα βλέπω ότι είστε συνδεδεμένοι και μαζί μας από τη αρχή μέχρι το τέλος.Θα σας παίξουμε τραγούδια από το επερχόμενο album μου «Σημεία Στίξης» σε μουσική δική μου και στίχους της Αθηνάς Σπανού και δικούς μου, αλλά και από προηγούμενες δισκογραφικές δουλειές καθώς και τα δικά μου πολύ αγαπημένα, χωρισμένα αλλά και ενωμένα σε στιγμές, συνθήκες και καταστάσεις…

»Σε αυτές τις πρωτόγνωρες συνθήκες θα γελάσουμε, θα μιλήσουμε, θα ταξιδέψουμε, θα ερωτευτούμε και θα θυμηθούμε γιατί υπάρχει η μουσική. Ας μοιραστούμε με άλλο τρόπο… αλλά ας μοιραστούμε».

Live streamingΠροβολή: Τετάρτη 17 Μαρτίου στις 19.00
Εισιτήριο: Είσοδος» ελεύθερη

 


Τελευταία ενημέρωση: Κυριακή, 14 Μαρτίου 2021, 16:06

Πηγή