20.2 C
Athens
Σάββατο, 10 Μαΐου, 2025
ΑρχικήΣυνταγέςΜαλακά μπισκότα λεμονιού

Μαλακά μπισκότα λεμονιού

Date:

Related stories

Λεμονάτες γαρίδες με ρύζι και ντοματίνια

Λεμονάτες γαρίδες με ρύζι και ντοματίνια -...

Τηγανητές μελιτζάνες με σάλτσα ντομάτας

Τηγανητές μελιτζάνες με σάλτσα ντομάτας - Newsbeast...

Τα νέα Audi Α6 e-hybrid συνδυάζουν την σπορ πολυτέλεια και την ηλεκτρική τεχνολογία

Στην Ελλάδα αναμένεται να κυκλοφορήσουν στις αρχές Σεπτεμβρίου 2025...

Το Volkswagen Polo γιορτάζει 50 χρόνια ιστορίας

Το Volkswagen Polo γιορτάζει 50 χρόνια ιστορίας...
spot_imgspot_img


Υλικά 3 φλ. τσαγιού αλεύρι για όλες τις χρήσεις 1 κ. γλ. μπέικιν πάουντερ 1/2 κ. γλ. μαγειρική σόδα 1/2 κ. γλ. αλάτι 1 φλ. τσαγιού ανάλατο βούτυρο, μαλακωμένο 1 /4 φλ. τσαγιού λευκή κρυσταλλική ζάχαρη 1 κ. γλ. εκχύλισμα βανίλιας 2 κ. σ. χυμό λεμονιού 1 κ. σ. ξύσμα λεμονιού 1 μεγάλο αυγό σε θερμοκρασία δωματίου Για την επικάλυψη: 2 φλ. τσαγιού ζάχαρη άχνη 3- 4 κ. σ. χυμό λεμονιού 2 κ. γλ. ξύσμα λεμονιού 1/2 κ. γλ. εκχύλισμα βανίλιας, προαιρετικά Εκτέλεση Προθερμάνετε το φούρνο στους 180 βαθμούς και στρώστε 2 ταψιά με λαδόκολλα. Σε ένα μεσαίο μπολ, χτυπήστε το αλεύρι, με το μπέικιν πάουντερ, τη σόδα και το αλάτι. Αφήστε στην άκρη. Σε ένα μεγάλο μπολ, χρησιμοποιώντας ένα ηλεκτρικό μίξερ, χτυπήστε το βούτυρο και τη ζάχαρη μέχρι να αφρατέψουν, περίπου 2 έως 3 λεπτά. Προσθέστε το αυγό, τη βανίλια, το χυμό και το ξύσμα λεμονιού και χτυπήστε καλά. Ρίξτε το μείγμα αλευριού στο μείγμα αυγών και ανακατέψτε σε […]

Διαβάστε όλο το άρθρο

Latest stories

spot_img