24.2 C
Athens
Σάββατο, 10 Μαΐου, 2025
ΑρχικήΣυνταγέςΜπαστουνάκια ψαριού στο air fryer

Μπαστουνάκια ψαριού στο air fryer

Date:

Related stories

Λεμονάτες γαρίδες με ρύζι και ντοματίνια

Λεμονάτες γαρίδες με ρύζι και ντοματίνια -...

Τηγανητές μελιτζάνες με σάλτσα ντομάτας

Τηγανητές μελιτζάνες με σάλτσα ντομάτας - Newsbeast...

Τα νέα Audi Α6 e-hybrid συνδυάζουν την σπορ πολυτέλεια και την ηλεκτρική τεχνολογία

Στην Ελλάδα αναμένεται να κυκλοφορήσουν στις αρχές Σεπτεμβρίου 2025...

Το Volkswagen Polo γιορτάζει 50 χρόνια ιστορίας

Το Volkswagen Polo γιορτάζει 50 χρόνια ιστορίας...
spot_imgspot_img


Υλικά 500 γρ. φιλέτο μπακαλιάρου 3 μεγάλα ασπράδια αυγών ή 2 ολόκληρα αυγά 1 κ. σ. μουστάρδα Το χυμό από 1/2 λεμόνι 1/8 κ. γλ. πάπρικα 1/4 κ. γλ. αλάτι 1/8 κ. γλ. μαύρο πιπέρι 1/4 φλ. τσαγιού γιαούρτι χωρίς λιπαρά 3 κ. σ. μαγιονέζα light 1 κ. σ. κάπαρη 1 κ. σ. φρέσκο ψιλοκομμένο σχοινόπρασο 1 κ. γλ. φρέσκο χυμό λεμονιού 1/4 κ. γλ. αλάτι 1/8 κ. γλ. μαύρο πιπέρι 1 φλ. τσαγιού τριμμένη φρυγανιά 2 κ. γλ. αποξηραμένες νιφάδες μαϊντανού 1/2 κ. γλ. πάπρικα Εκτέλεση Ανακατέψτε το γιαούρτι με τη μαγιονέζα, την κάπαρη, το σχοινόπρασο, το χυμό λεμονιού, αλάτι και πιπέρι. Προθερμάνετε το air fryer στους 190 βαθμούς. Κόψτε το ψάρι σταυρωτά σε λωρίδες. Συνδυάστε τα ασπράδια αυγών με τη μουστάρδα, το χυμό λεμονιού, την πάπρικα, το αλάτι και το πιπέρι σε ένα μπολ. Σε ένα δεύτερο μπολ συνδυάστε την τριμμένη φρυγανιά με τον αποξηραμένο μαϊντανό και την υπόλοιπη πάπρικα. Σκουπίστε τα ψάρια με χαρτί κουζίνας και βουτήξτε τα στο μείγμα […]

Διαβάστε όλο το άρθρο

Latest stories

spot_img
Προηγούμενο άρθρο
Επόμενο άρθρο