23.9 C
Athens
Παρασκευή, 9 Μαΐου, 2025
ΑρχικήΣυνταγέςΤονοσαλάτα με ζυμαρικά

Τονοσαλάτα με ζυμαρικά

Date:

Related stories

Η SEAT γιορτάζει 75 χρόνια στην αυτοκίνηση

Η SEAT γιορτάζει 75 χρόνια στην αυτοκίνηση...

Πρωτεϊνική τυρόπιτα χωρίς φύλλο – Newsbeast

Πρωτεϊνική τυρόπιτα χωρίς φύλλο - Newsbeast ...

Σαλάτα ζυμαρικών με αγγούρι και λεμόνι

Σαλάτα ζυμαρικών με αγγούρι και λεμόνι -...

Η νέα έκδοση του Volkswagen T-Roc είναι… ονειρική

Η νέα έκδοση του Volkswagen T-Roc είναι…...

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε το «In Motion for Safety»

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε το «In Motion...
spot_imgspot_img


Υλικά 240 γρ. ζυμαρικά fusilli 1 φλ. τσαγιού τριμμένη φρυγανιά 1/2 κ. γλ. πάπρικα 1/2 φλ. τσαγιού crème fraiche 1/2 φλ. τσαγιού μαγιονέζα 1 κ. σ. ψιλοκομμένο φρέσκο άνηθο 1 κ. σ. ψιλοκομμένο φρέσκο βασιλικό Χυμό από 1 λεμόνι Αλάτι και πιπέρι, ανάλογα με τη γεύση 1 κονσέρβα τόνου σε νερό ή άλμη, στραγγισμένη 1/2 κόκκινο κρεμμύδι, ψιλοκομμένο 150 γρ. καλαμπόκι Εκτέλεση Προθερμάνετε το φούρνο στους 180 βαθμούς. Βράστε τα ζυμαρικά σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας, μέχρι να γίνουν al dente. Σουρώστε τα και στη συνέχεια περάστε τα κάτω από κρύο νερό για να σταματήσει η διαδικασία μαγειρέματος. Σε ένα μικρό μπολ, ανακατέψτε τη φρυγανιά με την αλεσμένη πάπρικα και, στη συνέχεια, απλώστε το μείγμα σε ένα μεσαίου μεγέθους ταψί. Ψήστε για 5 λεπτά μέχρι τα ψίχουλα να γίνουν τραγανά και να πάρουν χρυσαφί χρώμα. Μεταφέρετε τα σε ένα μπολ και αφήστε τα στην άκρη. Σε ένα μεγάλο μπολ, ανακατέψτε την crème fraiche, τη μαγιονέζα, τον φρέσκο ψιλοκομμένο άνηθο, […]

Διαβάστε όλο το άρθρο

Latest stories

spot_img