23.9 C
Athens
Παρασκευή, 9 Μαΐου, 2025
ΑρχικήΣυνταγέςΨαρονέφρι με σάλτσα σφενδάμου και μουστάρδας

Ψαρονέφρι με σάλτσα σφενδάμου και μουστάρδας

Date:

Related stories

Η SEAT γιορτάζει 75 χρόνια στην αυτοκίνηση

Η SEAT γιορτάζει 75 χρόνια στην αυτοκίνηση...

Πρωτεϊνική τυρόπιτα χωρίς φύλλο – Newsbeast

Πρωτεϊνική τυρόπιτα χωρίς φύλλο - Newsbeast ...

Σαλάτα ζυμαρικών με αγγούρι και λεμόνι

Σαλάτα ζυμαρικών με αγγούρι και λεμόνι -...

Η νέα έκδοση του Volkswagen T-Roc είναι… ονειρική

Η νέα έκδοση του Volkswagen T-Roc είναι…...

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε το «In Motion for Safety»

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε το «In Motion...
spot_imgspot_img


Υλικά 1 ψαρονέφρι, περίπου 600 γρ. 1 κ. σ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις 2 κ. σ. ελαιόλαδο 1 κόκκινο κρεμμύδι, σε λεπτές φέτες 200 ml ζωμό λαχανικών 2 κ. σ. σιρόπι σφενδάμου 2 κ. σ. μουστάρδα ολικής αλέσεως Το χυμό από 1 λεμόνι Μια χούφτα φρεσκοκομμένο μαϊντανό (προαιρετικά) Εκτέλεση Κόψτε το χοιρινό κρέας σε φέτες πάχους 3 εκατοστών, αλατοπιπερώστε το και στη συνέχεια περάστε το ελαφρά από το αλεύρι (ο ευκολότερος τρόπος για να το κάνετε αυτό είναι να βάλετε το αλεύρι και τα καρυκεύματα σε μια μεγάλη σακούλα τροφίμων, να προσθέσετε το χοιρινό κρέας και να το ανακινήσετε καλά). Ζεστάνετε το λάδι σε ένα μεγάλο τηγάνι, κατά προτίμηση αντικολλητικό, προσθέτετε το χοιρινό κρέας και τηγανίστε γρήγορα μέχρι να ροδίσει παντού. Μαγειρέψτε το χοιρινό για περίπου 5 λεπτά, στη συνέχεια αφαιρέστε το σε ένα πιάτο και σκεπάστε το με αλουμινόχαρτο όσο φτιάχνετε τη σάλτσα. Προσθέστε το κρεμμύδι στο τηγάνι (με λίγο περισσότερο λάδι αν χρειάζεται), στη συνέχεια τηγανίστε γρήγορα […]

Διαβάστε όλο το άρθρο

Latest stories

spot_img