23.3 C
Athens
Σάββατο, 10 Μαΐου, 2025
ΑρχικήΕιδήσειςΜέλος της Greek Mafia το θύμα της μαφιόζικης εκτέλεσης στο Χαλάνδρι –...

Μέλος της Greek Mafia το θύμα της μαφιόζικης εκτέλεσης στο Χαλάνδρι – News.gr

Date:

Related stories

Λεμονάτες γαρίδες με ρύζι και ντοματίνια

Λεμονάτες γαρίδες με ρύζι και ντοματίνια -...

Τηγανητές μελιτζάνες με σάλτσα ντομάτας

Τηγανητές μελιτζάνες με σάλτσα ντομάτας - Newsbeast...

Τα νέα Audi Α6 e-hybrid συνδυάζουν την σπορ πολυτέλεια και την ηλεκτρική τεχνολογία

Στην Ελλάδα αναμένεται να κυκλοφορήσουν στις αρχές Σεπτεμβρίου 2025...

Το Volkswagen Polo γιορτάζει 50 χρόνια ιστορίας

Το Volkswagen Polo γιορτάζει 50 χρόνια ιστορίας...
spot_imgspot_img

[truncate_matched]

Ο Γιώργος Μοσχούρης ήταν γνωστός στις Αρχές καθώς είχε ποινικό μητρώο, ενώ το 2020 είχε πέσει και πάλι θύμα δολοφονικής επίθεσης στη Βούλα

Μέλος της αποκαλούμενης Greek Mafia είναι ο άνδρας που δολοφονήθηκε με χαρακτηριστικά που παραπέμπουν σε συμβόλαιο θανάτου στη συμβολή των οδών Παπανικολή και Παλαιολόγου στο Χαλάνδρι.

Πρόκειται για τον Γιώργο Μοσχούρη, η δράση του οποίου φέρεται να έχει ξεκινήσει στις αρχές της δεκαετίας του 2000, συμμετέχοντας στην απόπειρα δολοφονίας συνιδιοκτήτη νυχτερινού κέντρου το 20023, ενώ και ο ίδιος είχε πέσει και πάλι θύμα δολοφονικής επίθεσης το 2020 στη Βούλα, αλλά τότε είχε καταφέρει να ξεφύγει. Σήμερα το θύμα είχε πάει για εξετάσεις σε ιδιωτική κλινική στην οδό Παπανικολή στο Χαλάνδρι και σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ., όταν εξήλθε από τη κλινική, άγνωστοι δράστες τον πλησίασαν με το όχημα τους και ένας εξ’ αυτών άρχισε να πυροβολεί με Καλάζνικόφ τραυματίζοντας τον θανάσιμα.

Επί τόπου έσπευσαν αστυνομικές δυνάμεις, που απέκλεισαν την περιοχή, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες έχουν βρεθεί πάνω από 10 κάλυκες. Παράλληλα, ύστερα από λίγη ώρα βρέθηκε στο Πάτημα Χαλανδρίου ένα όχημα καμένο, που σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, ήταν το όχημα που χρησιμοποίησαν οι δράστες κατά την δολοφονική επίθεση.

[/truncate_matched]

Διαβάστε όλο το άρθρο

Latest stories

spot_img