13.5 C
Athens
Κυριακή, 16 Φεβρουαρίου, 2025
ΑρχικήΧωρίς κατηγορίαΚωνσταντίνος Μαραβέγιας στο Συνέδριο ΝΔ: «"Ελλάδα μπορούμε": με ομοψυχία και πίστη στις...

Κωνσταντίνος Μαραβέγιας στο Συνέδριο ΝΔ: «”Ελλάδα μπορούμε”: με ομοψυχία και πίστη στις αρχές μας»

Date:

Related stories

Συνελήφθη στην Πάτρα άνδρας που επιτέθηκε με μαχαίρι σε ένοικο της πολυκατοικίας που διαμένει

Κατηγορείται για απόπειρα ανθρωποκτονίας Συνελήφθη, από αστυνομικούς του Τμήματος 'Αμεσης...

Συνελήφθη στην Καλαμαριά 63χρονος με πέντε καταδικαστικές αποφάσεις – News.gr

Κέρδισε λεφτά από απάτες Για απάτη κατ' εξακολούθηση, πλαστογραφία με...

Δόμνα Μιχαηλίδου: Παντρεύτηκε με πολιτικό γάμο τον ψυχίατρο Λεωνίδα Μαντωνάκη – Δείτε φωτογραφίες

Δόμνα Μιχαηλίδου: Παντρεύτηκε με πολιτικό γάμο τον ψυχίατρο Λεωνίδα Μαντωνάκη...
spot_imgspot_img

Η ομοψυχία είναι το πρώτο στοιχείο που χρειάζεται, προκειμένου η ΝΔ. να επιτύχει το καλύτερο αποτέλεσμα στις τέσσερις εκλογικές αναμετρήσεις του 2019, ιδίως στις περιφέρειες όσο και απαραιτήτως στις εθνικές εκλογές, υποστήριξε στην ομιλία του στο 12ο Συνέδριο του κόμματος, ο Κωνσταντίνος Μαραβέγιας. Αυτός ο στόχος προϋποθέτει τη μεγαλύτερη δυνατή συσπείρωση και τις λιγότερες δυνατές έριδες ανάμεσα στα στελέχη και μέλη της παράταξης.

Ο κ. Μαραβέγιας χαιρέτισε τις προτεινόμενες αλλαγές στο καταστατικό της ΝΔ. επισημαίνοντας ότι «Οι θέσεις ευθύνης επιμερίζονται, το κόμμα γίνεται πιο συμμετοχικό και τους χωράει όλους. Αυτή η μεταξύ των στελεχών συνεργασία πρέπει να περάσει το μήνυμα προς την κοινωνία ότι η Ν.Δ. εμπλουτίζεται, βελτιώνεται και είναι τελικά σε θέση να αναλάβει τα ηνία της χώρας και ουσιαστικά για τον ίδιο σκοπό δουλεύουν όλα τα στελέχη, λιγότερο η περισσότερο επιφανή, σε κάθε Νόμο».

Ο σύνεδρος έκανε ιδιαίτερη αναφορά στις βασικές αρχές που θεμελίωσε ο Κωνσταντίνος Καραμανλής, ενδυνάμωσε ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης και έχει κάνει σημαία του ο Κυριάκος: «Δεν πρέπει να ξεχνάμε λοιπον τα τρία βασικά στοιχεία που θεμελιώνουν τη Ν.Δ: ο πατριωτισμός, ο φιλελευθερισμός και ότι η ΝΔ. είναι λαϊκό κόμμα και όχι κόμμα της ελίτ όπως πολλοί αντίπαλοι θεωρούν ότι είμαστε και μας κατηγορούν γι’αυτό. Ένα από τα τρία να εκλείψει δεν θα είμαστε πια η ΝΔ., θα είμαστε ένα μόρφωμα διαφορετικό που ουαί και αλίμονο, θα αδυνατούσε να συσπειρώσει τόσο μεγάλη μερίδα του ελληνικού λαού. Αυτή η σταθερότητα και η συνέπεια της ΝΔ. είναι τα στοιχεία που της επέτρεπαν να παραμένει η μεγάλη φιλελεύθερη κεντροδεξιά παράταξη, που διατήρησε υψηλά ποσοστά και στα χρόνια της κρίσης και δεν καταποντίστηκε όπως ο πάλαι ποτέ πανίσχυρος πολιτικός αντίπαλος, το ΠΑΣΟΚ».

Κλείνοντας τόνισε ότι πρέπει «να ανοιχτούμε στους ψηφοφόρους χωρίς υποσχέσεις παράταιρες, μακριά από λαϊκισμό και δημαγωγία, που έτσι κι αλλιώς αποτελούν το προνομιακό πεδίο του ΣΥΡΙΖΑ, στο οποίο η ΝΔ δεν είναι σε θέση να παίξει. Έτσι μόνο θα πείσουμε ότι μπορούμε να φέρουμε τις μεταρρυθμίσεις που χρειάζεται η χώρα μας. Είναι ο καλύτερος τρόπος για να απευθυνθούμε στους συμπατριώτες μας και να πούμε το “Ελλάδα μπορούμε”. Με τη νίκη λοιπόν, με τον Κυριάκο πρωθυπουργό την επόμενη μέρα, για να φέρουμε τις αλλαγές που χρειάζεται η χώρα, για να σταθεί ξανά με το κεφάλι ψηλά απέναντι στο υπόλοιπο κόσμο τον οποίο πλέον θα μπορεί να κοιτάξει στα ματιά».

Subscribe

- Never miss a story with notifications

- Gain full access to our premium content

- Browse free from up to 5 devices at once

Latest stories

spot_img

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ