Ο κλάδος του Real Estate το 2020 από τον Βασίλη Μηλιώνη

0
240
Ο κόσμος προσβάλλεται από τον Κορονοϊό.
Ως Παγκόσμια Πανδημία, δεν επηρεάζει μόνο την υγεία και τον φαρμακευτικό τομέα αλλά και την οικονομία.
 
Επί του παρόντος, οι άνθρωποι αγωνίζονται να βγάλουν χρήματα, εξαιτίας των νέων κανονισμών που δημοσιεύονται από όλες σχεδόν τις κυβερνήσεις, σε όλες τις χώρες του κόσμου. Οι κανονισμοί αυτοί αφορούν το lockdown και τις αποστάσεις που πρέπει να τηρούνται.
 
Τα αποτελέσματα, επίσης, επηρεάζουν τις επιχειρήσεις και τους επιχειρηματίες.
Πολλές επιχειρήσεις λέγεται ακόμη, ότι κατέρρευσαν ή χρεοκόπησαν το 2020. Ωστόσο, ο Βασίλης Μηλιώνης, ένας Ελληνας επιχειρηματίας, φαίνεται να έχει τη δική του γνώμη και οπτική για την κατάσταση.
 
Ο Βασίλης Μηλιώνης, είναι ένας επιχειρηματίας ακινήτων που εργάζεται στον τομέα των πεντάστερων ξενοδοχείων και διαμερισμάτων με την εταιρεία του, Filia Investment LTD.
Αναφέρει ότι ακόμη και εάν ο κλάδος του Real Estate έδειχνε μια πολλά υποσχόμενη ανάπτυξη στις αρχές του έτους, στο τέλος, ο Covid 19 αλλάζει τα δεδομένα προς το χειρότερο. Η ανάπτυξη των αποθεμάτων είναι μόνο 13,3% και συνεχώς μειώνεται.
 
Την ίδια στιγμή, ο Βασίλης Μηλιώνης προτείνει στους ανθρώπους να μην παραιτηθούν και να μην είναι απαισιόδοξοι. Το Real Estate και τα ακίνητα εξακολουθούν να θεωρούνται επενδυτικά περιουσιακά στοιχεία με υψηλές τιμές. Σίγουρα, χρειάζονται στρατηγικές για να μειωθούν οι κίνδυνοι και οι απώλειες κατά την επένδυση, στη διάρκεια της πανδημίας.
 
Μόλις τελειώσει η πανδημία, προβλέπεται ότι οι τιμές των ακινήτων θα αυξηθούν σημαντικά. Το ίδιο ισχύει και για την εμπιστοσύνη των ανθρώπων προς τον κλάδο. Χωρίς να το περιμένουμε τόσο καιρό, το απόθεμα του Real Estate θα είναι σταθερό και θα γίνει ακόμη καλύτερο από πριν. Για όσους θέλουν να αρχίσουν να επενδύουν τώρα, ο Βασίλης Μηλιώνης
τους προτείνει να μην διστάσουν.
 
Οι τιμές των ακινήτων δεν είναι πολύ υψηλές τώρα και αυτό είναι καλό. Επιπλέον, η υποθήκη έχει μειωθεί, με σταθερές τιμές για 2 χρόνια. Εν τω μεταξύ, η πώληση ενός σπιτιού, δεν είναι επίσης κακή. Οι ιδιοκτήτες πρέπει μόνο να περιμένουν τη σωστή στιγμή για να κάνουν κινήσεις.
 
Ο Βασίλης Μηλιώνης πρόσθεσε ότι η τεχνολογία δεν μπορεί να διαχωριστεί από τις επενδύσεις στις μέρες μας. Σε αυτή την εποχή της πανδημίας, η τεχνολογία παίζει πολύ σημαντικό ρόλο. Ως εκ τούτου, η χρήση του διαδικτύου μαζί με τα προγράμματα ή τις εφαρμογές, χρειάζονται για να γνωρίζουμε τις τρέχουσες καταστάσεις. Αυτό είναι κάτι που όλοι οι επενδυτές πρέπει να γνωρίζουν.
 
 
Σχετικά με τον Βασίλη Μηλιώνη
 
Ο Βασίλης Μηλιώνης είναι ένας πετυχημένος Ελληνας επιχειρηματίας. Είναι γνωστός με την εταιρεία επενδύσεων, ονόματι Filia Investments LTD. Η εταιρεία έχει αναλάβει πολλά projects και τα κέρδη της είναι περισσότερα από 16 εκατομμύρια ευρώ. Τα περισσότερα από τα projects του Βασίλη Μηλιώνη, είναι πάνω στον τομέα των ξενοδοχείων, διαμερισμάτων και πολυτελών εγκαταστάσεων σε τουριστικές περιοχές της Κρήτης. Είναι, τέλος, γνωστός για τις αισιόδοξες προοπτικές του στο τομέα των επιχειρήσεων και επενδύσεων.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here