Ο Βασίλης Μηλιώνης ανακοινώνει τα πιο πρόσφατα έργα του στους τομείς του τουρισμού πολυτελείας

0
247

Ο Βασίλης Μηλιώνης ανακοινώνει τα τελευταία έργα της εταιρείας του. Τα έργα επικεντρώνονται σε τομείς του τουρισμού πολυτελείας.

Ο Βασίλης Μηλιώνης, ένας δυναμικός Έλληνας επενδυτής ακινήτων ανακοινώνει τα τελευταία του έργα που είναι γνωστά ως το πρόγραμμα Golden Visa. Το πρόγραμμα επικεντρώνεται στην επένδυση πολυτελών ακινήτων, ειδικά στην ανάπτυξη ξενοδοχείων και διαμερισμάτων 5 αστέρων. Το πρόγραμμα Golden Visa είναι μια κερδοφόρα επένδυση, καθώς οι άνθρωποι ταξιδεύουν συχνά σε όλο τον κόσμο. Χρειάζονται ένα άνετο μέρος για να μείνουν. Το ξενοδοχείο και το διαμέρισμα γίνονται δύο δημοφιλή μέρη για να φιλοξενηθούν οι ταξιδιώτες κατά τη διάρκεια της παραμονής τους ή του ταξιδιού τους. Σύμφωνα με τον Βασίλη Μηλιώνη, «η Filia Investments LTD εργάζεται σε διάφορα έργα που σχετίζονται με την ανάπτυξη ξενοδοχείων και διαμερισμάτων 5 αστέρων. Πιστεύουμε ότι τα έργα αυτά αποτελούν σημαντική επένδυση κίνηση. Τώρα, εργαζόμαστε στην Ελλάδα και ειδικότερα στην Κρήτη. ” Ένα ικανοποιητικό ποσοστό ταξιδιωτών αναζητούν το κάτι παραπάνω στην διαμονής τους σε σχέση με τα συνηθισμένα διαμερίσματα ή ξενοδοχεία στην περιοχή που επισκέπτονται, έτσι ένα πολυτελές ξενοδοχείο ή διαμέρισμα που καλύπτει τις ανάγκες αυτές έχει μια πιθανός καλύτερη προοπτική να κερδίσει το ενδιαφέρον των πελατών που θέλουν να βρουν ένα άνετο μέρος διαμονής. Πρέπει να μείνουν σε έναν χώρο που καλύπτει τις απαιτήσεις τους, ώστε να μπορούν να ικανοποιήσουν τις ανάγκες τους.

Ένα από τα έργα που τρέχει η εταιρία του σχετίζεται με την ανάπτυξη ενός πολυτελούς ξενοδοχείου εξυπηρέτησης μίας διαμονής. Αυτό το έργο προσπαθεί να καλύψει ό, τι χρειάζονται οι ταξιδιώτες εξερευνώντας την Ελλάδα. Αυτό το πολυτελές ξενοδοχείο θα διαθέτει τραπεζαρία, καταστήματα, αθλητικές εγκαταστάσεις, κήπους και πολλά άλλα. Ο Βασίλης Μηλιώνης εξήγησε: «Ένα μέρος που σας παρέχει τις ανέσεις του σπιτιού σας και παραπάνω απ αυτές, είναι μια καλή ευκαιρία για ‘όποιον θα ήθελε να επενδύσει σε ένα δυναμικά αναπτυσσόμενο κλάδο σε ένα από τους ομορφότερους τουριστικούς προορισμούς στον κόσμο. Ως Filia Investment εστιάζουμε σε αυτόν τον τομέα και χτίζουμε ένα ακίνητο πολυτελών διακοπών αποτελούμενο απο 127 κατοικίες.

Οι πελάτες μας θα  μπορούν να επιλέξουν να διαμείνουν σε ένα διαμέρισμα με ένα υπνοδωμάτιο ή δύο υπνοδωμάτια. Το διαμέρισμα διαθέτει επίσης ιδιωτική πισίνα καθώς και πολλές άλλες ανέσεις. ” Η Filia Investments LTD έχει επίσης άλλα δύο μεγάλα έργα που σχετίζονται με την τουριστική βιομηχανία και αφορούν την αξιοποίηση πάνω από 10 στρέμματα γης.

Η εταιρεία έχει επιχειρηματική συνεργασία με την Ethniki Pangea και την Dimand  κατασκευές η οποία διαχειρίζεται επίσης ένα τουριστικό χωριό στον Άγιο Νικόλαο και την Ελούντα.

Ένας από τους παράγοντες επιτυχίας είναι η επένδυση σε δημοφιλείς εγχώριους προορισμούς.

Ο κύριος Βασίλης Μηλιώνης επιλέγει την Κρήτη γιατί έχει μοναδικά εδάφη, όμορφες παραλίες και υπέροχα βουνά. Μαζί με την παρουσία πολυτελών χώρων διαμονής, οι ταξιδιώτες που θα  έρθουν στην περιοχή θα μπορούν να βιώσουν μια μοναδική ταξιδιωτική εμπειρία.

«Η επένδυση στον τομέα του τουρισμού πολυτελείας είναι το νέο μας project. Το επενδυτικό μας έργο στην περιοχή της Κρήτης ξεπερνά τα 16 εκατομμύρια ευρώ για την εταιρεία μας. “

Σχετικά με τον Βασίλη Μηλιώνη:

Ο Βασίλης Μηλιώνης είναι Έλληνας επιχειρηματίας είναι πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της εταιρίας  Filia Investment LTD. Το βασικό έργο της εταιρείας είναι η επένδυση σε τομείς του τουρισμού πολυτελείας.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here